Ielogoties

vai pie piena zupas liek arī gaļu? / 60

17/01/2011 10:00 | Diskusija lasīta 6850 reizes
man te viens pionieris jābaro... mūžīgi expermenti... un kapēc es, kā hazanovs, nemācījos kulinārijas tehnikumā?...
Atbildes (109)
17/01/2011 17:07
tas patc ,kas piena un desu zupa
0 0
17/01/2011 17:11
... nu, es jau to monstru ēdusi neesmu... bet ir tāda recepte...
0 0
17/01/2011 17:13
Ja viens sievišķis tik slinks, ka nevīžo iztīŗit reņģēm iekšiņas, tamdēl zupas ideja nav skādīga. Vecie zvejnieku arī brētliņas/klasiskās ķilavas, protams, sīkumojoties netīrīja, -- ēda ar galvām un iekšām, bez aizspriedumiem. Toties tagad, biznesa laikos, uzradās kāds asprātis, kurš attapa, ka ķilavas eļļā glabāsies ilgāk, un, ja no ķilavām uztaisīs filejas -- bez iekšām un bez galvām, un bez asakām, -- gribētāji būs: "Vīra buču" bodēs izpērk regulāri...
0 0
17/01/2011 17:14
ja ir, tad ir. ieseivošu... ja no šitās nemiršu...
0 0
17/01/2011 17:16
bez iekšām. to sapratu. bet vai ar vai bez galv’;am? un vai jēlas ūdenī likt vai apcepināt?
0 0
17/01/2011 17:17
..vispār jau ar galvu saprotu, ka tai zupai nevarētu būt ni vainas... bet, tam skatam... nē un viss
0 0
17/01/2011 17:18
jac, a tev renģes ir?
0 0
17/01/2011 17:19
Olita, Tev viena dura samaitāja pirmo iespaidu.
0 0
17/01/2011 17:26
mumsiem pieved... ne katru dienu, bet šodien bija...
es tik nezināju, ka jāpērk...
0 0
17/01/2011 17:29
apestu tagad taadu tikkko kuupinaatu rengji..mmmm..
a kur tad lai so njem
0 0
17/01/2011 17:36
neparastā, pie arāja... viņam tāds necils bizness.
0 0
17/01/2011 17:49
kko nu jūs te sūdus pa vēderu žmaidziet,,, OLI un ’Dumpiniek,,, davaj pie piena zupas vārītu vistas c(p0isku klāt un būs pa pirmo,,, tik ķirbi nevajag,, tad vemstīkla piemetas,,, vai ar pļutka,,, bet peina zupele (makaronu-rīsu) un vēl ar cukuriņu,,, tas ir perfekti,,, tik cukuru ar mēru,,, ka tūplītis nesalīp,,,
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

17/01/2011 17:55
olita112 ..jā... jā... man vecmamma teica... vēderā viss samaisās...
mana teica, ka vēders nav grāmata. bet nelāga, ja nesaderīgas lietas samaisās. kuņģis ta skatās, ko viņā krāmē un variē kunģa sulas recepti, a ja piegāž ar wisko, viņš apjūk.
0 0
17/01/2011 18:01
mūsu vecmuterītes baigi līdzīgās bijušas
0 0
17/01/2011 18:04
kartupeļi , piens, dilles, sāls , piper ... ir viltotā zivju zupa , klāt piekost ķilavmaizi un būs garšigi ... pati neesmu tādu vārijusi , bet ēdu , man likās ļoti garšigi ...
tik es nezinu , vai tie kartupeļi jāvāra ūdenī un tad jāpielej piens , vai uzreiz pienā jāvāra
0 0
17/01/2011 18:14
... gan jau vispirms mazā ūdens daudzumā jāapvāra...
0 0
17/01/2011 18:23
tomēr, kā labāk? apcept to kiļku vai ne?
0 0
17/01/2011 18:25
jacexx..njemsu veera..
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

17/01/2011 18:27
olita112, tad Tu laimīgā, Tev arī baigi foršā vecmamma bijusi!
0 0
17/01/2011 18:39
gadījās reiz pagaršot vārītu piena zupu no reņģēm,neko šausmīgāku mutē vairs nevar paņemt
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas