Ielogoties
Reklāma

Dzērieni ± alko/sulas

03/09/2010 10:05 | Diskusija lasīta 6528 reizes
Es varbūt gribētu kādu ninni ieraut...
Veikalā viss pa vecam;)
Ja ir kāda recepte-lūdzu.

http://www.youtube.com/watch?v=DeJXxc...ure=relate d
Atbildes (62)
1234
03/09/2010 10:23
Ginger vine var tiiru ,var shkjaidiit ar limonaadi.
0 0
03/09/2010 10:27
vaii , ar dubulto w -viins
0 0
03/09/2010 11:08
/centiigi pierakstu/

Pag!
Gringer-vai ta tas nav krogs?
Kaut kas dzirdēts(esmu lol)
0 0
03/09/2010 11:36
cilvēciņ mīļais,šiten Tev sarakstīs tāaaadus kokčikus,ka i nepaspēsi visus izgaršot... iemet to pašu veco labo ’’dzimtenīti’’,i galviņa nesāpēs,i vēderā kāda cērme atdos galus...
0 0
03/09/2010 11:39
ingucīt;>
Varbūt,ka man ne vienam noderēs:P
0 0
03/09/2010 11:42
netīk izpaust firmas noslēpumus...
0 0
03/09/2010 11:53
Labai galvai jau daudz kas der...
0 0
03/09/2010 11:55
... ātri reibst un ilgi tur dullumu... Tādas labās galvas mums te vairākas...

A kamdēļ jāmaisa 2 labas lietas, dabūjot 1 štruntīgu vai apšaubāmu... Jā, jā -- māgā tāpat viss sajaucas...
0 0
03/09/2010 14:32
Recepte no Kalsnavas spirta brūža: nekad pie spirta nelej ūdeni, jo tad spirts zaudēs savu kvalitāti. Jālej spirts pie ūdens, tad ūdens kvalitāte IEVĒROJAMI uzlabosies.
0 0
03/09/2010 14:34
Vajag uz reizi teikt,ka nemākam(ar izņēmumiem):
http://ochag-vino.narod.ru/2gon.htm
0 0
03/09/2010 14:35
mice!!!
03.09.2010. - 14:32:10
Recepte no Kalsnavas spirta brūža: nekad pie spirta nelej ūdeni, jo tad spirts zaudēs savu kvalitāti. Jālej spirts pie ūdens, tad ūdens kvalitāte IEVĒROJAMI uzlabosies.


Cienu.
0 0
03/09/2010 14:36
mice.

A kāpēc?
0 0
03/09/2010 14:37
Nu viss taču ir paskaidrots.
0 0
03/09/2010 14:37
... nu re... , vismaz kāds noderīgs padoms spirta atšķaidīšanā...
0 0
03/09/2010 14:40
03.09.2010. - 14:37:39
Nu viss taču ir paskaidrots.

:DDDD
0 0
03/09/2010 14:42
http://www.club.lv/kokteilis/13/Adios...Fucker.htm l

Re ku šeit var atrast ļoooti labas receptes!!!
0 0
03/09/2010 14:42
smejos
0 0
03/09/2010 14:44
0 0
03/09/2010 15:07
Bija baigā štellē,mēgināšu atcerēties :)
Lielo alus glāzi jāpieber ar ledu,1/3 ar šnabi(balto),pārējo ar mangaļu minīti,klāt izspiest veselu citronu - gatavs. Jādzer kamēr auksts. Garšo pēc bērzu sulas,bet no kātiem gāž visus
0 0
03/09/2010 15:27
A man ir viens mīļākais dzēriens. Piedevas un pagatavošana atkarājas no sezonas.

Tātad: ņemam Rīgas melno balzāmu un upeņu sulu.

Ziemas variants:
1. uzvāra sulu
2. piešauj balzāmu pēc garšas
3. piešauj šķēli apelsīna /ne citrona, ne grepfrūta, bet tieši apelsīna/
4. piešauj kanēļa standziņu
5. piešauj krustnagliņu
6. endžoi!

Vasaras variants:
1. iešauj glāzē 50 gr.balzāmiņa
2. piemet klāt ledu
3. piešauj sulu
4. var apelsīna šķēli
5. endžoi!
0 0
1234
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas