Ielogoties

Paldies par pievienotajām receptēm! / 340

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 21758 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1...151617 18
17/08/2010 17:54
sakaunas/ šķilvīsjus ar pirmo reizi dzirdu
0 0
17/08/2010 18:01
Ventiņos šai jomā pazīst arī vārdu "šķilste", -- Traxis to būtu piesaucis, sazīmēt, kas domāts varēja būt vēl sarežģītāk.
0 0
17/08/2010 18:48
laikam jau omes ir tādās pašas nosaukumu zinātājas , kā receptīšu pārzinātājas, kura nu te vēl var ar trako spēkoties?
0 0
17/08/2010 18:50
traksi sto pudof es tev iekabinātu tā, ka tu pat vairs šitā ūdenī nestāvētu!
0 0
17/08/2010 19:03
nu ja moca, kā saka krievi ’’pizedetj ne miški voročetj’’, un es jau lieku tik pašu viek;aršāko ikdienas ēdienu, ko pats sev pagatavot izdomāju!
tā kā likšu arī receptītes dažadas arī turpmāk, sev un citiem par prieku! bet tu ko?
0 0
17/08/2010 19:08
te nu traksim japiekrit,ka fieni ,ka ieliek taadas ikdienas receptiites..bez parspilejumiem un baigaas jauksanaas..
0 0
17/08/2010 19:22
es jau sen esmu sapratis, ka super gudrās pavār grāmatas man neder, jo kā likums 1/2 ingredientu pārgudro es ne savā ’’rimi’’ ne tirgū nopirkt nevaru, tad kam man tās receptes? un tā nu es šaku pats domāt, ko un kā pagatavot, citreiz ar tantukiem tirgū uzprasu, var labus padomu saklausties, tantuki nav omes, tantuki ir ar lielu dzīves gudrību, es tādus cilvēkus cienu!
0 0
17/08/2010 19:25
nu ja.tapat tas proporcijas.. nju tak aptuveni viss..
vai tad kads zin cik gramus kaposta vai burkana pieliek..
0 0
18/08/2010 14:05
Man tāds sportiskais jautājums iz virtuves lietām.
Kādas pannas jūs izmantojat savās virtuvēs?????
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

18/08/2010 14:11
Apaļas
0 0
18/08/2010 14:12
josish, nu vai zini un es domāju, ka stūrainas

papildināšu domu... es vairāk par pārklājumu un no kā pagatavota pati panna.
0 0
18/08/2010 14:34
stūtainās pannas ir labas tām japāņu omletēm ...


... izvāriju slovāku zupīti , nobildēju , bet nav laika rakstīt to prcesu ...
0 0
01/09/2010 18:13
Paldies par augustā pievienotajām receptēm (18.-31.08.10.) -
lams: 5 receptes
1xtraks: 2 receptes
versija: 1 recepte
uzticamaa: 1 recepte

Par katru ievietoto recepti ar attēlu konta statuss tiek pagarināts par 10 dienām.
0 0
1...151617 18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas