Ielogoties
Reklāma

par ko saistošu... / 20

17/11/2009 15:29 | Diskusija lasīta 5018 reizes
austeres, gliemežus? tā, kuru vīnu, lai der jūras produktiem un arī saldajam?
saldajā- panna cotta vai griljāžas saldējumu?
ko ieteiksiet svētku galdam,kas kuram vislabāk garšo?
Atbildes (65)
1 234
17/11/2009 16:21
gozaar gozaar...       podumajes griljazas saldeejums..
vot javaretu tadu ka beerniba saldejumu dabuut..sveramo glaziites         
0 0
17/11/2009 16:22
            
0 0
17/11/2009 16:24
   neparasta,piebrauc,iesvē   ršu.
0 0
17/11/2009 16:24
Jāpakaitina neparastā ar ķirbju zupi...    
0 0
17/11/2009 16:25
vv..patc vaarii vai ka      
0 0
17/11/2009 16:25
ube    tadu es varetu gan izvariit bet 4iploka vieta ingveru   
0 0
17/11/2009 16:27
i ķiplociņš, i sīpolīts, i gaļiņa...    
0 0
17/11/2009 16:29
neparasta,es nopirkšu glāzīti,plombīru un only tev iesvēršu.      
0 0
17/11/2009 16:30
saldējums tak uzbaro...    
0 0
17/11/2009 16:33
..:)) es jau mājās ar visām ķilavam..:))   
0 0
17/11/2009 16:42
piekrīt ubei - siipols un gaļina nav slikta kombinācija... gaļinai jābūt 90-60-90, jāprot forši gorīties un daudz nerunāt... ķiplociņš drīkst arī nebūt
0 0
17/11/2009 16:54
90-60-90 augums-gadi-svars.      
0 0
17/11/2009 17:00
   spinātus,pirms sapildīt kaneloni,vajag mazgāt vai labāk noplūkt?
0 0
17/11/2009 17:13
... vot, bute -feini, a setdien ,brālis, kūpinātu buti bij pielicis klāt ’pupiņām, redz, meksikāņi tā ēdot   ... škrobe bij tāda, ka pat nepagaršoju-es buti pa latvisko gribēju ēst   
0 0
17/11/2009 17:15
but   ei tikai asakas un tauki,ko tur ēst?
0 0
17/11/2009 17:36
vvilk, tā i , ka riktīgu buti neesi redzējis...    
0 0
18/11/2009 10:31
..austeres der arī ka pamatēdiens????    
un gliemenes arī????
... vot sovsem djerevnja palikusi- ka viss plūst un mainās...       
0 0
18/11/2009 10:40
   gliemju gulašu un austeru maltās gaļas mērci sagribēji, ko?   
0 0
18/11/2009 10:42
mmm...
es gan pie tā visa, ko vv iesākumā nosauca, vēl gribētu kādu supersmirdīgo sieru. jā, un vēl marinētas maziņas kukurūzas vālītes, un vēl ķiploku sviestu, un kādu itāļu pelēko maizi, un Lambrusco vīnu dzirkstošo balto, un visbiedzot sadajā - cukurā un sviestā ceptus banānus ar saldējumu. tad manis pēc austeres un gliemeži varētu arī nebūt.
0 0
18/11/2009 10:44
vvilk... vai tad spinātus mazgā?... šmorē tik iekšā ar visām smiltīm... un, to plūkšanu nesaprotu... tev ir , ko tagad vēl dārzā plūkt/kurt, tu dzīvo?... un, tiem resniem makaroniem jau var piešķirt, ko latviskāku, ja kas...    
0 0
1 234
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas