Ielogoties
Reklāma

Kūpinājumi

22/10/2009 11:17 | Diskusija lasīta 1493 reizes
Ko varētu kopā ar vistu nokūpināt?
Atbildes (17)

Tēmas: 8
Ziņas: 6299

22/10/2009 11:18
gaili
0 0
22/10/2009 11:20
Speķi, gaļu, sieru, bet tikai ne zivi    
0 0
22/10/2009 11:22
speķis ņeaļjo... vistu kūpina 80-90 grādos speķis iztek siers arī tikai kopā ar aukto kūpināšanu 35-40 grādos...
Zivs jā ņe aļjo...
0 0
22/10/2009 11:23
Otru vistu    
0 0
22/10/2009 11:24
Nu tad kupini gaļu    un kad nokūpināsi neaizmirsti uzaicināt uz degustāciju    
0 0
22/10/2009 11:25
Šitā nav filozofiskā tēma?         
0 0
22/10/2009 11:27
Tev gribās par to filosofēt? Es ēdu...
matador, es mazāk ar 10 vistiņām neķēpājos
0 0
22/10/2009 11:30
Nu īsts gailis    
Bet ja par tēmu,labāk putnus ar putniem
0 0
22/10/2009 11:31
domāju tītaru ik laikam tas spēcīgi ilgāk jātur un marinādi nezinu kādu...    
0 0
22/10/2009 11:41
mmm laukos kūpināts šņukurīts un cauraudzītis... ņam ņam ņam... ek nostaļģija
0 0
22/10/2009 11:42
zosi         
0 0
22/10/2009 12:22
Zoss un pīle tak sīksti, sausi sanāk, ne? Kā ķengurs. Tauki iztek un gaļa viens muskulītis...
0 0
22/10/2009 12:34
tikai izlasu ,vairaak paliidzeet nevaru...
0 0
22/10/2009 13:03
... izskatās,ka nekādi dižie padomi nevienam nav... man arī... tātad-jākūpina plika vista...    
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

22/10/2009 14:03
   ... vai tad domāji, ka apģērbtu kūpinās?

Vislabākais pirmais piedāvājums > gaili.

Vienlīdzība kā nekā, poņimaješ...
0 0
22/10/2009 15:52
Ko tik vien ļautiņi neizdomā aiz gara laika. Un foršakais, ka pats visu zin, pats visu apstrīd... bet prasa...
Nafig?
0 0
22/10/2009 18:10
... toties par vienu diskusiju personiigajaa kontaa vairaak   
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas