Ielogoties
Reklāma

Līgatne!!! / 140

04/01/2013 23:34 | Diskusija lasīta 10780 reizes
"Pēc tam, kad divi priekšnieki nākuši klajā ar publiskiem paziņojumiem, lāču mammai Velgai Vītolai ir parādījušās labas izredzes saglabāt darbu, Līgatnes dabas takām – svarīgu zīmolu, bet te mītošajiem zvēriem – savu mīļāko kopēju."
nra.lv

šeit (tauta.lv)pēdējā laikā visādu sviestu var palasīties, uzģenerē tik pļecku par mīlestību un attiecībām un tik kuļ, līdz laimes vai naida asarām... nu starplaikā, atpūtinot galvu no "dziļi dvēseliskām lietām", iedomājos, ka varētu mēģināt izteikties par pēdējā laikā tādu kā mākslīgi izveidotu problēmu - Līgatnes dabas parka dzīvniekiem un to kopējiem!


Atbildes (143)
1...567 8

Tēmas: 50
Ziņas: 14489

11/01/2013 11:46
http://www.delfi.lv/news/national/politics/velga-vitola-piedalisies-lacenes-ilzites-dzimsanas-dienas-svinibas.d?id=42962400

oxrenjetj!!!
0 0
11/01/2013 13:33
piektdieni -- svilpis jau atbildeeja mnaa vietaa.
0 0
11/01/2013 15:58
Nu nezinu. Daudz dažādu aspektu. Neesmu ne no radikāli zaļajiem, ne no radikāli vegāniem...

1. Savu mūžu un savu veselību darbam daudzi atdod. Ne tikai Velga Vītola. Un tiem daudziem arī reti kur garantē mūža maizi kā labs saimnnieks savam suņam. Tāda ir dzīve.

2. Apčubina, purniņu glāsta un iemīļo arī saimnieks savu ruksi. Apēšanai domāto. Tāda ir dzīve.

3. Dabas parkā tāpat kā citviet dabā ekosistēmai jabūt sabalansētai. Augu valsts kā eksponāts, kā pētījuma objekts nevar būt pilnvērtīgs bez vietējās, dabiskās faunas klātbūtnes. Pie kā noved iejaukšanās, mēs diendienā redzam. Skat.aizaugošās upes, kukaiņu invāzijas, dabisko pļavu iznīkšanu utt, utt, utt. Tāda ir dzīve.

4. Ne tikai pilsētas bērnam, arī lauku bērnam kļūst problemātiski iepazīt pat mājlopiņus, nemaz nerunājot par meža zvēriem. Ne eksotiskajiem- savējiem, vietējiem. Bet iepazīt gribas. Un iepazīt vajag. Tāda ir dzīve.

5. Laikmetā, kad valda bakugani, beibleidi, makvīni, internets, troksnis, ņiguņega un informācijas pārsātinātība, bērnam un lielajam cilvēkam vajag kur vienkārši atpūsties- aizbraukt uz Līgatni un dziļi elpojot pastaigāt. Tāda ir dzīve.

6. Ja budžetā naudas nepietiek pat bērniem un pensionāriem, mazcerīgi gaidīt, ka pietiks voljēriem. Vai pareizāk sakot, naudas jau pietiktu. Jāmāk to atrast, ieinteresēt, piesaistīt. Bet tas ne Velgas pienākums. Priekš tam vesels bars ierēdņu. Tāda ir dzīve.

Man to punktu vēl daudz. Bet... pietiks.
0 0
1...567 8
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas