Ielogoties
Reklāma

1. maijs ir 5 gadu jubileja ka Latvija iestājās ES / 80

28/03/2009 09:31 | Diskusija lasīta 6409 reizes
Tiks rīkoti pasākumi ( svētki ) bet gribētos la vienkārši neviens uz šiem pasākumiem neaiziet nemaz. lai ir kapa klusums uz ielām... llai šie paši pūš tais stabulēs un uzjautrinās. vot tā būtu super akcija. un ja vel neviens neizietu uz darbu vispār super.Mērķus un lozungus varētu mēs piezīmēt pēctam... atkarībā ko šie un žurnālisti dirsīs... un ja sāks blatot vispār nepirkt nevienu eiro preci veselu mēnesi. pat Rīgas piensaimnieka produkciju... jo tur ir tikai vārds Rīga un atbalstam šķēli nevis savējos... lai tā ES mazliet pastreso un uztrennē vienreiz, tos savus dibencaurumus
Atbildes (118)
26/04/2009 19:44
Jā, mariin, tradicionāli auzās iebrauc ikviens, kas orientējas labi, ja savā lauciņā. Paskaties kaut vai Delfus... Apbrīnojami, cik visi ir kompetenti runāt par ārstu, skolotāju, tiesnešu darbu laikā, kad tiem vai nu pāaugstina vai, kā tagad, pazemina algas. Cilvēki gatavi otram rīkles pārgrauzt, ja viņam maksās mazāk... un atkal ciniski izņirgājas, kad tagad algas pazemina... tā vietā lai padomātu, kur tam visam sakne...
0 0
26/04/2009 19:44
mariins zinu zinu... ja nu nekas nav ideaali un nekad nebus..vienmer ir ieguveeji un zaudeetaaji..
un ka jau te sacija pie daudzam nelaimem pasi vien vainigi esam      
aj negribas garas runas runaat   

p.s nevisn jau nelika pirkt ..vareja pirkt BEZ ES naudas kaut ko leetu lietotu   
bet mums tak ta ir visu vajag krutaku ka kaiminjankam   
0 0
26/04/2009 19:45
Mice, es nešaubos, ka mēs visi gribētu tieši to pašu ko tu, tikai gribēt ir viens, bet realitāte, diemžēl, ir pavisam savādāka. Ar gribēšanu mēs neko nepanāksim, bet es neredzu iespēju šobrīd kaut kā ietekmēt šos procesus. Demokrātija ir mīts un mūsu balsojumam nav nekādas nozīmes. Es, protams, iešu un balsošu, kā to esmu darījusi vienmēr, bet ... Jā, varat mani lamāt, varat nosodīt, bet es šobrīd uz to visu skatos no malas, jo es nevaru to ietekmēt, tāpēc es televizoru neskatos, jo man riebjas tās negācijas, kas no turienes strāvo. Un jūs arī šeit visu laiku runājat tikai par problēmām vien. Es šobrīd izvēlos būt egoiste un domāt par sevi un savu ģimeni.
0 0
26/04/2009 19:47
Ak, jel... junona, par ko tad es te visu laiku runāju...    
0 0
26/04/2009 19:53
Junonīt, nuja... Lai citi domā, kreņķējas, dara, bet es te pa maliņu... par sevi vien... :))
0 0
26/04/2009 19:54
Mariin, ko tava domāšana un kreņķēšanās ir devusi? Kaut kas ir mainījies?
0 0
26/04/2009 20:02
Skaidra lieta,- dumju, neaktīvu, neieinteresētu masu var mīcīt kā grib. Iebāžam tik galvu smiltīs... un atkal dabūjam pa pakaļu.
0 0
26/04/2009 20:06
Junona, -- ahā: durak/sam durak?! :)) Ne Tu pirmā te man tā prasi, -- atbildēšu vēlreiz: es esmu viens no 29 000 pašnodarbinātajiem, uz kuriem attiecināta nesakārtota, bieži un daudz kur aplama likumdošana, un -- ar citiem tādiem pašiem, bijušajiem un tagadējiem kolēģiem bakstām gan Finansu ministrijas Smilšeilas/Smilškastes inerto/iedomīgo/slinko dāmīšu aizmugurējos tiltus, gan VID analītiķus, kuriem ir likumdošanas iniciatīva teorētiskā, gan vairākus ministrus, saeimniekus, dižPrezi ieskaitot... Atbildes kustības ir lēnas, pacietība mums ieslēgta idiotu neatlaidībā, -- pa vidu sāktajam vēl krīzes bļin-jaun-kundze ar elites histēriju iejaucās... , -- bet šo to labu izdodas panākt, un palīdzēt ne sev vien. Tā nu nesanāks Tev pamats uzvarošai pārākuma pozai, ķipa "a tu pac"...    
0 0
Vāks. Bet es arī nezinu, ko darīt. Labi, tagad skatos, kas pretendenti uz vēlēšanām, bet nu nav tak tās ticības... vīrs kaut kur vairāk iesaistās, bet tāpat nekādas dižās skaidrības nav.
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

darbu man arī ne ir trūcis, ne trūkst. bet neskādē arī kāds apmaksāts.   
0 0
Jūs abi, mice un mariin, neatbildat uz manu konkrēto jautājumu, tikai runājat riņķī un apkārt. Es gribu zināt, ko KONKRĒTI ES varu darīt situācijas uzlabošanai??? Un joprojām gaidu atbildi.
0 0
26/04/2009 20:07
idiotu neatlaidība...    
0 0
26/04/2009 20:08
         Oi, harald, Tu par daudz gribi! Mēs te visi tāpat par sviestmaizi!      
0 0
26/04/2009 20:09
Mariin, mana poza nav ne uzvaroša, ne pārāka, es uzdevu konkrētu jautājumu. Vai jūs tiešām nesaprotat, vai negribat saprast, ko es saku?????????
0 0
26/04/2009 20:11
Junon?! Es Tev konkrēti atbildēju, ko var darīt! Kauties kaut vai par labāku darba un nodokļu likumdošanu? Te pa punktiem iet cauri likumprojektu punktiem un ekonomiskajiem pamatojumiem?! Mūs nesaprastu, bet privātās sarunās idejas ģenerēt būtu iespējams... :))
0 0
26/04/2009 20:12
mariin un pri4om te ES... pie musu VID dumibam
0 0
26/04/2009 20:12
Tiešām, vāks!      
0 0
26/04/2009 20:18
Neparastaa, dumības nav VID-ā, tas ir sunītis, kurš rej likumu aplokā, -- jāmaina, jāpamato, jāsitas pret aplamiem likumiem, jāpiespiež kustēties tos šmurguļus, kuri to nedara. Un, ja Tie Tur -- augšā -- ir dumi likumrakstīšanai, bļin, jāraksta un citus rakstītājus pašiem pa tām laiskajām pakaļām jāpaspārda... Ko konkrētu, Junonīt, Tu vēl gribi?!
0 0
26/04/2009 20:19
Un kurš manā vietā strādās, kamēr es pa punktiem iešu cauri likumprojektu punktiem un ekonomiskajiem pamatojumiem??????? Turklāt, es neesmu ekonomiste. Es domāju, ka arī tad būtu daudz lielāks labums, ja mēs katrs LABI darītu savu tiešo darbu, to, ko protam, kurā esam profesionāļi. Baidos, ka no manas likumprojektu ķidāšanas tāpat liela labuma nebūtu.
0 0
26/04/2009 20:20
marīn... es esmu cīnījusies... gājusi un rakājusies!!! pat partijā bijusi un diezgan tālu tikusi! da ņifigā tas neko nedod..parastam ierindas pilsonim... ai, visādus projektus taisījusi bērnunamu atbalstam!!! da tas nams pats paņirdz par to visu! fui!
nekad vairs... neko...
bet par IK ... labi,ka pateici... ja būs jautājumi, vērsīšos pie tevis...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas