Ielogoties
Reklāma

Plikie krāni un "labaisjurka" / 40

22/12/2019 14:46 | Diskusija lasīta 5559 reizes
Kārtējo reizi bez manas atļaujas un pieprasījuma man tik atsūtītas plika un nospermota krāna bildes, šoreiz tas ir ņekijs psihs ar niku "labaisjurka".

Nesaņemot extāzes pilnu atbalstu, es protams saņemu "ej dirst mauka"! 
Kad vienreiz šis prastie tēviņi sapratīs, ka šada attieksme ir patiešām sexuāla AGRESIJA, un kad būs iepējams šajā portālā par viņiem ziņot?!
Tas, ka varu ielikt melnajā sarakstā, nav risinājums.

Es pieliktu šeit arī tās bildes, lai nu tad visi izvērtē to daili, bet pat to nevar...
Atbildes (50)
12 3
03/01/2020 02:39
Ups un pajoliņš ’babylon’, tak ne pirmo reiz zem lupas likts.. ar ’stulbā pīzda, pamuļķe, debīlene utt.., numuru raksti"..es tak sen jau rakstu..ka vair aiz ragiem nepaņems, tak iesācējas tik tā var apstrādāt!;) 
P.s.kautkāds ivans ar vēl bija..kaut kādi iebiedētāji..toč 10 līmeņus zemāks, kā jebkam..šito tiešām uz psiho māju.. raksturojumu liecībā iedošu..;) Tak viena pagale parasti nedeg..igorsz555 ar bučos uzreiz, kā tik no sliktā uz uz labo..šitie pekstiņi..nu ..nuuu.   es nezinu.. grauj tautas.kv reputāciju.. masoni, man pie kājas, lai iebāž vidējo pirkstu rīklè;, un vēl pareizi uzspiež, lai stpakaļ nenàk)
0 0
03/01/2020 03:00
Drīkst paraut ķēdīti kanalizācijas atverei??? Tapēc esmu jauka, un naglu buņģas nespridzinu ..nu ..kamēr labaisjurka nav kļuvis "balts un pūkains";)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 4730

03/01/2020 04:34
Nu kāda jēga lieku reizi pieminēt personāžus, kuri gadiem spēj atkārtot tikai vienas un tās pašas frāzes? Ko viņi var? Iebiedēt saki? Tiešām? Kuru gan? Ja cilvēks reāli apdraud sevi vai citus, tad viņu Ārstniecības likums ļauj ievietot slimnīcā un ārstēt. Tie, kuriem diagnozes jāmeklē Freida darbos, paši neārstēsies, bet likums ar nepiespiedīs. Un uz viņu jautājumiem nav jēgas meklēt atbildes.
0 0
03/01/2020 16:24
 pliks krāns ... tas ir vīrieša galvenais atribūts...  
0 0
03/01/2020 23:53
Vispār vecvecvectētiņš Freids, neskatoties uz krietno bērnu pulciņu, nav uzskaitijis cik "kuces" viņš analizējis; mūsdienīgi būtu teikt, ja būtu tāds seksīgs macho tipa dakteris aizietu pie viņa vizītē pat atpakaļ neskatoties!  Jautājums ir citur, vai likums un gudras tantes spēj glābt grimstošu kuģi.. ))
..vespa, vīrieši parasti saka, ka nav pieklājīgi uz jautājumu atbildēt ar pretjautājumu.. jo tad seko..ej uz WC;), un krusta ceļš jau nenozīmē tikai "tev nebūs citu kungu manām acīm priekšā stādīt, bet sektantismā jau tīk no malas to skatīt;)
0 0
04/01/2020 00:29
Vespa.. . Mani nebaida, ja internetvidē mani kāds "iz’rāzīs"..Diplomāti jai daudz tādu veidu, arī ’dzelteno vestu parāde Francijā - žurkas seko stabulei"; tikai ir citi aspekti - īstai žurkai varbūt tas netīk, jo nodota un pazemota jeb izmantota. Daudz tādu piemēru, teiksi Diplomātiskais sektantisms..neiebilstu! Tas ir tāpat kā jebkurā nozarē - a daivai norokam šito!
0 0
05/01/2020 00:13
Pliks krāns..man bij vecātēva kūtī..pumpēju un pumpēju, līdz krūzi/spaini ūdens piepildīju. Jautājums ta kur, vai pieskaitāma pie pārējiem..varbūt nē..neesmu, bet tas nenozīmē, ka neadekvāta..  vespa, Tu to gribēji zināt, arbildu: nee.. esmu viena no.. daudzkārt nē.. un jā spundējama trako mājā, lai izmēģinātu zāļu ietekmi..un pateiktu, kur slēpjas blaknes! 
Vespa ..tak saki, man netīk labot attiecības, kuras vajadzēja jau pārtraukt 10gadus atpakaļ..mērķauditorija saprotama, cīnās visām miesām, gatava pat "atsūkāt" taa..  )) "Toč trakokreklu mugurā, ja negrib kopoties ar bijušo, vai vīru".. nu absurds..uz cilvēktirdzniecību velk..ka kāds grib sakopot..ja nevēlas viens otru vairs..., tas kā bībelē, negribu es vairs Tevi .. .. .. gribu ko citu
Esmu ļoti apņēmīga..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 4730

06/01/2020 09:27
Ita, Tu par daudz papalašināji tēmu. Šī nav diskusija, kurā jāatrisina visas problēmas starpsugu saziņā.
0 0
06/01/2020 21:24
Vesp..es atceros to paukošanās zāli, kur raisījāmies no trako krekla ārā un "skatītājiem mirstot" cīņu uzsākām.. bet vispār, tā nekas "špaga šurp, špagats turp.."  nav slikti izaicinot pretinieka domu! Medmāsu kā reiz vajadzētu, kad "ģībonis" kādu ’skatītāju sāk mākt"!;)
Bet agrāk tā nebija..ja gribēja pēdējo nakti (tribunāls lēma, ok, mēs skatīsimies), tad ..skatītāji neauroja tribīnēs, bet skatījās, kā šī to "kucesdēla mantojumu pirms nāves sugai savāc.. un tici man, viņa to darīja"! ;) Ehh mazliet no vēstures.. ))))
0 0
08/01/2020 21:34
Nu ko, sākam pa jaunam, vai lecam pa vecam!
Vispār interesanta tēma, kad vairs negribas uzlūkot To, vai ne to, ne tajā "sveču gaismā"! 
Kāds varētu būt sievietes viedoklis:
- tavs krāns man riebjas, pretīgs;
- tu mani atgrūd, domājot tikai par To un Citu;
- naudas/harizmas pēc, atļaušu sānsoļus..un tad pateikšu visiem, kā dievinu Tevi!;)
Kādi vēl viedokļi? Zinu... gribat zināt .."Teorētiski, ja ne ar mani, tad praktiski nekas nevar sanākt!"
0 0
12 3
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas