Ielogoties
Reklāma

sveiki!spēlēsim dagaņalkas!admīdiņš islēdza mani!nekas!es nesatraucos!tik maza latvija a lohu daudz!

08/10/2016 05:47 | Diskusija lasīta 2272 reizes
neesmu dusmīgs, dusmojaties uz sevi, ja kādu skaršu, a kad karš sāksies aizkariet sevi!es te negribu ilgi uzkāvēties, šajā saulē!
lielākā daļa jūs jau imperiālismā!jau ko dirst aizmirsu!te daudzi gubu zakataļi, jā katite abratno!valdība vēlas sviestu, a tautai zalupu!
nebūs nekā, tipa ēdiet zemi!labāk mirt nekā dzīvot!muti nevienam nebāzīšū ciet!kā pēc kara parasti jauna valsts!es gatavōjos uz sliktāko!valdībai garšo asinis un sviedri, līķus grauž nenormāli!es par vienkāršu valdības izšaušanu, kas kalpo augstākai elitei!jūs te tāpat kā suņa sūdi, kas grib biezāk saņemt!saņemsim pēc nopelniem!man mamma ispļāva iztiec par to ko saņem!taisnība i!ja vecmmamma baroja 3 aborigēnus, ta divus!a idiotiem pienāk prāts vēlāk, a man škrobe!a viņa savu mmazmazdēlu neapskāva!nespēlēsim te paslēpes!es visiem piedāvāju atteikties no savas valdības-mūs te izmantos kā zekus un jau izmantojau 26gadus!
iesaku iedziļināties ka mēs ar savu klusēšanu iznīcinam savu tautu, ja man a vis bija pofig, es pusgadu strādāju pa480 stundām nu i!nu i!kad zalupilsa, ta bi piedāvājums, pirms piedāvājuma, teic atstrādā trīs mēnešus, a lohu nav kas strādā!tagat a pēc laba lēgera nevaru iesākt strādāt, nevar vairs, ceļi neklausa!
es jūs neeapskaužu, jūsu palīdzība США -jaunā saša jums līdzēs!jo vairāk tas, ka es jau gadu zinu ka igil kaujinieki ir asv veidojums!tas tiek tagat aizvien vairāk apstiprināts!a to ka valdība pārdevusi savu tautu, tas ilgāk, atas ka `mūsu lohi gribējuši iet ar ar zagļiem vienu ceļu, pārdodot tautu!ceļš saucas-ZELTA CELŠ!nu jūs te a daļa uz zelta gaļu!jums daudziem gribēsies ko teikt!izvemjiet un noriet-pārējie piedodiet-gribu būt labs, a jābūt sliktam!
ja valdība iet uz fašizmu, ta tauta pakaļ, ta sūkājiet hitleram-smukam mironim!
Atbildes (0)
Šajā diskusijā nav nevienas atbildes
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas