Ielogoties

Valsts, kāda tā ir šodien un kāda būs nākotnē / 3340

23/01/2015 21:59 | Diskusija lasīta 223879 reizes
Jā, gribēju uzzināt tautiešu domas jautājumā, kā Jūs formulētu LV situāciju šodien un kā tā jūsuprāt varētu tālāk attīstīties nākotnē? 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (8443)

Tēmas: 0
Ziņas: 22153

14/05/2022 00:30
murminators | 13/05/2022 16:24
Piedodu Tavu nesaprašanu. Es pat domās redzu kā Tu rausti plecus un plakšķini skropstas . Nu trakas lietas ar Tevi. Viss kārtībā, precizēt jautājumu netaisos. Tam tak nebūs nekādas nozīmes, tāpat raustīsi plecus un plakšķināsi skropstas :) Es arī dažreiz tā daru. Piebilstot ka esmu blonda mājsaimniece.
Labvakar visiem čalotājiem. 
Dzērvenes pūdercukurā izrādas gardas. Sen nav lietotas.
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 08:25
Lizettte ielikusi video par Krieviju. Noskatījos pašu sākumu par gada skolotāju, kurš IR aizturēts un ir ierosināta lieta. Tomēr es nedzīvoju Krievijā, bet gan Latvijā, tāpēc parunāsim par LV.
Savulaik bija man tāds klients - restorāns pašā Valdemāra ielas sākumā, no kura pasūtījumiem atgriezušies šoferi ilgi ņirgājās par tur redzēto. Pederastu midzenis īstākais. Protams, ar sveci klāt neviens no manējiem stāvējis netika, taču, kad pats tiku darba darīšanās tur un bija kaut kas jāpagaida, arī mani novērojumi nepārprotami liecināja, ka kaut kur palīgtelpās viss notiek zēniem. No maniem darbiniekiem un manis pat nekas netika slēpts. Manā klātbūtnē notika mīļas sarunas starp oficiantu un bārmeni, piemēram, kuras kopā ar personāla uzvedību nepārprotami liecināja par to, ka šeit heteroseksuāli vai nu ātri izmetīs, vai arī padarīs par līdzīgu šiem. Nezinu, vai tā kafejnīca tur vēl ir, bet to oficiantu, kurš "taisīja acis" bārmenim, man izdevās satikt vēlreiz. Atkal darba darīšanās biju vienas pierīgas pilsētas BĒRNUDĀRZĀ, kur minētais biedrs strādājot par saimniecības pārzini. Vispār, ir tāds novērojums, ka pasīvajiem gejiem rodas ar laiku tieksme uz maziem zēniem, bet ne par to ir runa. Man radās zināmas domas šajā sakarā. Vīrietis pēc skata ap 30 gadu vecumā strādā bērnudārzā par algu, ar kuru ... ģimeni uzturēt ... nu, jūs jau paši saprotat droši vien. Kāda, nez, šim vīriešu mīlulim varētu būt motivācija atrasties šādā amatā? :) :) :) Un tagad par Krieviju un Latviju ... Ja Krievijā minēto vīrieti aizturēja un lietu ievadīja, tad par LV man pārliecības, ka tas varētu notikt, diemžēl nav. Uzreiz izlīstu no kastes sandras veinbergas (jau Tukuma dedzināšanas lietā savu attieksmi spilgti parādīja) un pārējās līdzīgās, nostrādātu mūsu policijas inertums un slinkums un nekas nebūtu. Uz laiku viss pieklustu, kāds pamainītu darba vietas, bet pēc laika viss atsāktos, īpaši, ja ir runa par mūsu "eliti". Gadiem klīda runas, ka vienam agrāk ģenerālprokuroram, vēlāk SAB vadītājam tiekot piegādāti mazi puisīši un ka krimināli tendētie padotie viņu par šo šantažējot ... un? Kāds savu pēcpusi no krēsla vismaz pacēla? Nē, taču! :) :) :)
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 08:59
... un vēl drusku par "mūsu" valsts nākotni.
Tieši trešdien sarunājos ar klienta pārstāvi, pēc viņa vārdiem nu jau pat Rīgas topa ģimnāzijās hroniski nenotiekot atsevišķu mācību priekšmetu pasniegšana sakarā ar to, ka nav attiecīgā priekšmeta skolotāju. Piemēram, fizika stundu sarakstā ir, tomēr mācību stundas nenotiek, it kā skolotājs būtu saslimis.
Tas uzvedina kārtējo reizi uz tikai vienu domu - maksāt šajā valstī jebkādus nodokļus jēgas ar katru gadu kļūst aizvien mazāk un mazāk. Tieši nupat Pavļuts ir atteicis mediķiem darba samaksas paaugstinājumu, kurš ticis apsolīts vēl tālajā 2017. gadā, tas nozīmē, ka medicīna un tās pakalpojumu kvalitāte degradēs arī tupmāk.
Skjaistā teorija, ka "iedzīvotāji maksā nodokļus, bet valsts pārvalde par tiem nodrošina sabiedrībai kvalitatīvus pakalpojumus", LV aizvien vairāk un vairāk līdzinās fikcijai un iedzīvotāju neslēptai krāpšanai.
Mani kā šo "pakalpojumu" saņēmēju interesē visai nedaudzas lietas - medicīna, izglītība, infrastruktūra, sociālā nodrošināšana, iekšlietas ... nu, varbūt vēl kaut kas. Izglītības jomā, kā redzams, ir notikušas kvalitatīvas pārmaiņas virzienā "uz leju". No ievietotā nozaru saraksta ir kāda joma, kurā ir vērojami uzlabojumi? Es neredzu, bet kā šeit urrāpatrioti cenšas iestāstīt, dzīve taču kļūstot tikai labāka un labāka. Kurā vietā, nez?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15962

14/05/2022 09:02
sveiks, murminator, tu patiešām esi centies, manam necilajam video veltot tik daudz uzmanības. redz, tu atkal esi, tā sakot, savā elementā-pieķeries tam, kam gribi pieķerties. vienam atmaskotam pedofilam. vienaaaaaaaaaaaaaaaaam pa visu lielo rus! un atkal tu paštaisni zini, kā būtu ja būtu LV. skaidrs, ka būtu slikti.tas nu tāpat ir skaidrs.
bet viss pārējais video minētais? tevi "neuzrunāja"?tevis izslavētā rus izglītības sistēma pašiem rus nemaz tāda nešķiet.re kā!kas to būtu domājis! (nerunājot nemaz par infrastruktūru rus nomalēs-tik nolaistas skolas neesmu redzējusi nevienā LV nostūrī).
0 0
14/05/2022 09:17
Latvijā skolas tik tiešām ir sapucētas ar ES līdzfinansējumiem, tikai tās masveidā klapē ciet..
nav bērnu kas tur mācās..
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6033

14/05/2022 09:31
Murminator, lūdzu paturpini savu stāstu 8.25. Patiešām gribas zināt. Ko Tu kā apzinīgs sabiedrības loceklis, kā tradicionālas ģimenes piekritējs, kā izglītots pilsonis, kurš to visu redzēja un saprata... ko Tu konkrēti izdarīji, lai novērstu/ pārtrauktu/ izruļītu šo situāciju un iespējamo apdraudējumu konkrētā bērnudārza bebukiem? Jo pilnīgi iespējams un visticamāk, ka tas, kurš šo indivīdu darbā pieņēma, nebija informēts ( tik informēts kā Tu ), nebija pietiekoši zinošs un vērīgs ( tik izglītots un vērīgs kā Tu ). Tātad- ko?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15962

14/05/2022 09:37
anks varbūt aizmirsusi par nelīdzfinansēto rus, kur nav, kam mācīties (pēdējie babuļi nomirst tais ciemos) un nav kur mācīties(jo barakās mācīties... nēnujā... notiek arī tā.kas tik tai rus nenotiek!)
0 0
14/05/2022 09:43
man arī tāds jautājums kā versijai 
kas tur bija, nebija rus  
ja turpinātu tirgot lētos energoresursus un tur savā teritorija dzīvot kā paši izvēlējusies no problems
Ķīnā, Turcijā un vēl viskautkur citur arī ir autoritāri režīmi..vai tas liedz ar viņiem tirgoties??nē tak
kamēr tie nav totalitāri... lai ņemas
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 09:44
Versij, pie mums ir cieņā tradicionālas ģimenes vērtības valsts līmenī? Vai tad? Attiecīgi, ja kāds iet un mēģina kaut ko tādu "pacelt", vienmēr kādā no lēmumu pieņemšanas līmeņiem sāksies atrunas, ka "stratēģiskie partneri/mediji/vēl kāds mūs nesapratīs". Amerikas ārstu asociācija NOBALSOJA par tēzi "par homoseksuālistu piedzimst un tas nav maināms", sekojoši, tur nekas nav maināms, izņemot tas, ka viņiem jādod tiesības adoptēt un audzināt bērnus, un tātad tā tam būs būt - patiesība visaugstākajā pakāpē. Un pat tas, ka īsi pēc balsojuma 2/3 nobalsojušo pauda, ka pirms balsojuma viņi ir tikuši ietekmēti, iebaidīti un citādi morāli presēti, neko neizmainīja. Skatāmies greizajā spogulī un sakām, cik skaisti izskatāmies! Publiski pasakot kaut ko pretī "pareizajiem" naratīviem, cilvēks kļūst par visu ko - neizglītotu, pamuļķi, sovjetu, utt. Pat cienījamus cilvēkus kā Viesturu Rudzīti ir norakuši īsti vissūnaināko PSRS laiku metodēm. Man to vajag? :) :) :)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15962

14/05/2022 09:55
viņš kārtējo reizi neatbildēja.kāds te vispār sakars ar homoseksualitāti amerikā.patiešām, runa bija par LV varbūtējo pedofilu, par kuru tu zināji, citi-nē. klausies, kāda klaja muldēšana.
un, starp citu, ja tu par viedumu un inteliģenci sauc "piedziedāšanu" tavām gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarajām, tendecioooooozajām prātulām, tad -jā-tie ir īsteni enteleģenti! jā, un aPsolūti pietiek viena enteleģenta teikuma:piekrītu murminatoram.turpinu malkot. (ā, tie jau ir 2 nepaplašināti teikumi, bet, iespējams, malkotājiem tas nerūp)
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 10:27
Ja nav saprotama atbilde "enteliģentajiem" un izglītotajiem, tad paskaidrošu vienkāršāk. Aiziešu, noziņošu, teiksim. Pirmkārt, mūsu varas iestādes (ja ne BD vadītājas līmenī, ja pat ne vietējo izglītības pārraugu līmenī, bet kaut kur augstāk vai policijā un tiesā) reaģēs tikai uz FAKTU. Pieredze rāda, ka tas tā notiek ja ne vienmēr, tad gandrīz vienmēr. Man nebija ne ierakstu ar pedofila dzimumaktu, ne kā cita. Otrkārt, es garantēju, ka, ja lieta sāktu virzīties, pamostos visādas veinbergas, garinas un streipi, sāktu mālēt no nabaga geja cietēju, kuram heteroseksuāls šovinists - homofobs vēlas par katru cenu nodarīt pāri.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15962

14/05/2022 10:45
nu tad ar to arī vajag sākt-ar faktiem.ne tikai ar hipotēzēm un varbūtībām. ja tu patiešām apzinājies zināmā sabiedrības slāņa apdraudējumu, tad, aktīvs sabiedrības loceklis būdams, varēji sākt rīkoties-vākt šos faktus, vērot, pētīt, utt. un tas, kas būtu pēc tam... būtu pēc tam... un to nu tu nekādi nevari zināt. atkārtošos-homoseksuāls cilvēks nav tas pats kas pedofils. to tev kā enteleģentam vajadzēja zināt. prooootams.viens otru neizslēdz. bet to vajag pierādīt. un, paldies dievam, neesam rus, kur karš ir specoperācija, un, ja nav, tad vari  tikt ārzemju aģentu sarakstā ar visām no tā izrietošām sekām.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5870

14/05/2022 11:14
murminators | 14/05/2022 10:27
Aiziešu, noziņošu, teiksim. Pirmkārt, mūsu varas iestādes (ja ne BD vadītājas līmenī, ja pat ne vietējo izglītības pārraugu līmenī, bet kaut kur augstāk vai policijā un tiesā) reaģēs tikai uz FAKTU.

Murminator, civilzētās un tiesiskās valstīs sodīt var tikai par nodarījumu (nevis par to, ka, iespējams, gribēji, vēlējies vai gatavojies kaut ko sliktu darīt). Tātad par faktu.
Atšķirībā no, piemēram, Baltkrievijas, kur nāvessods ir ieviests par varbūt grasīšanos, varbūt gatavošanos, varbūt vēlēšanos veikt teroraktu.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5870

14/05/2022 11:15
P.S. Tajā pašā Baltkrievijā, kuru dažas dienas atpakaļ tik ļoti slavēji šeit.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5870

14/05/2022 11:38
murminators | 14/05/2022 09:44
Versij, pie mums ir cieņā tradicionālas ģimenes vērtības valsts līmenī? Vai tad? Attiecīgi, ja kāds iet un mēģina kaut ko tādu "pacelt", vienmēr kādā no lēmumu pieņemšanas līmeņiem sāksies atrunas, ka "stratēģiskie partneri/mediji/vēl kāds mūs nesapratīs".


Vismaz man ir zināms, ka Latvijā pastāv parlamentārās demokrātijas politiskā iekārta un daudzpartiju sistēma. Nevienam nav aizliegts dibināt savu partiju ar saukli "tradicionālās ģimenes vērtības valsts līmenī" vai "par konservatīvām vērtībām". Kaut gan... - šī niša jau šobrīd ir ļoti stipri aizņemta, tajā jau tā notiek liela grūstīšanās.
Protams, ir arī citas nišas - piemēram, "par liberālām vērtībām" vai "par vienlīdzīgām tiesībām visiem". Arī šīs nišas ir jau pārpildītas.
Tad nu vēlētājs reizi 4 gados ar savu vienīgo balsi izlemj - kuru nišu viņš atbalstīs. Kurš/kuri iegūst lielāko atbalstu, tas/tie arī diktē noteikumus.

P.S. Neticu, ka tu, murminator, to nesaproti. Drīzāk gan apzināti kul tukšu gaisu ar saviem klačubābas līmeņa demagoģiskajiem palagiem.
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 12:09
Meklēju, bet neatradu vienu lieeeeeliski video, kurā rādita tas, kā R. Raimo dodas uz vēlēšanu komisiju noskaidrot, kur pazudušas viņa un radinieku par sīkpartiju nodotās balsis? Jā, Vidvud, Tava teorija skaistin skaista, bez šaubām ... :) :) :) ... tomēr ... ne viss vienmēr ir tā, ka izskatās.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22153

14/05/2022 12:50
murminators | 14/05/2022 08:59
Man lūgums, Murminatoram precizēt šīs TOP ģimnāzijas, lai es varētu salīdzināt ar savu info. Un ne pēc statistikas datiem, bet ar savu info no šo ģimnāziju direktoriem. Ceru ka atbildēsi.
Par skološanos vispār runājot. Ja jau Krievijā izglītība ir tik cool, kāpēc tās valsts daudzu funkcionāru bērni mācās ārzemēs?
Lūdzu piedošanu par nespēju izlasīt visu sarakstīto, bet fragmentāri uzmetot acis radās šie jautājumi.
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6033

14/05/2022 13:09
Secinu- neko. NE- KO. Tik viszinoši muldēja apkārt pa kaktiem...
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/05/2022 17:18
Klienta darbiniekam meita mācās Rīgas 3. ģimnāzijā. Ceru, ka man nemeloja.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22153

14/05/2022 19:40
Murminator, Tu raksīji daudzskaitlī. Tikai 3.ģimnāzijā? Kur vēl? Dīvaini. Intereses pēc pajautāšu. Nebiju dzirdējusi.
Paldies ka atbildēji.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas