>nāriņa
es nu gan neesmu vīnu cienītājs - tikai sieviešu kompānijā tādas vājības atļaujos, bet reāli sanāk, ka vīnu nākas diezgan bieži iedzert :) - tad nu man vislabāk patīk šampīši - vismaz ir sprigana garša :) un neuzdzen momentā miegu :) Ja man padotu priekšā madeiru, es pat laikam nepamanītu, kas tur tāds atšķirīgs no citiem, - ja vispār ir kas atšķirīgs? :) .. Manuprāt vīnam nav nekādas nozīmes - visu nosaka kompānija :) Bet vislabāk man patīk sarkanie, biezie, kur fonā var sajust melnās plūmes, kauko no šokolādes un lai ir vismaz 14 grādi un lai nav skābs..nu ja klāt komplektā nāk trekna gaļa ar karpeļiem, tad var iedzert arī skābāku suliņu ar 11 grādiem kādu malku.. bet ja pavisam draņķīgi skābs, tad pa virsu jāuzkož vismaz saldie bumbieri ..bet tas var sabojāt visu vakara noskaņojumu :(
0
0