Ko tur tik ilgi procesot? Zivis jātaisa tai pašā dienā, kad noķertas, sliktākā gadījumā, nākošā dienā...
00
16/01/2010 17:08
... ... lai taksh padziivo... ...
00
16/01/2010 17:08
ko jūs man galvu te ar savām zivīm jaucat... būs viltotais zaķis un -viss... un, kāpost zupa-tā tik iegūst no sildīšanas... ... man, znotiņš, brauc no darba mājās... tad, nu es , viņa gaumei izdabāju
00
16/01/2010 17:11
Viņam garšo vecas zivis????
00
16/01/2010 17:13
OLi... es savaariiju pupas... negribi???
00
16/01/2010 17:14
vilk... ka es tev neiebaro vecas zivis...
00
16/01/2010 17:14
pupas negribu... bet, paldies
00
16/01/2010 17:15
... ...
00
16/01/2010 17:17
jan..ņu nedusmo... diez vai jaunieši to novērtēs... a, es jau ar to kāpost zupu uztankota... tik , tusnīt spēju...
00
16/01/2010 17:19
Alu znotam, alu...
00
16/01/2010 17:25
vilk... to šis pats nopirks ... bet, aliņš šim garšo- kā nekā -mēnesi svešumā , neko mūsējo ēst un dzert nav dabūjis
00
16/01/2010 17:27
..OLI... es nedusmo,beediiga ... bet ko ta shis ar ,,viltotu zAkji,,... IISTU ZAKJENI BUUT SAGAADAAJUSI... ... ,
00
16/01/2010 17:30
Kāposti, cerams, īsti?
00
16/01/2010 17:36
..labi-derees viltotais zakjis arii...
00
16/01/2010 17:39
īstā ,,zaķene,, ir mana meita... citas, lai nemaz necerās... vilk-es nav ,,kāposta,, viltotāja... ... atceros tos krievu jokus, kur stāstīja ar ko kotlete atšķiras no šniceles, maltā bifšteka utt
00
16/01/2010 17:40
saš, ar olu būs... (rāda mēli neparastai)
00
16/01/2010 20:34
..a burkaaninjsh?
00
16/01/2010 20:48
un,kāpostiņš, tas ir zaķa -gardumiņš
00
16/01/2010 20:59
Jūrmalas amfībija esot izvilkta krastā... interesanti,vai pieleks ar pirmo šķīlienu,vai tomēr jāpažāvē..