Aha, man arii tirguu ir viena paardeveeja, kas "zem letes " paardod pashtaisiito desu.Es pie vinjas peerku. Iedomaajos, ka laikam pashai jaaiepeerk zarnas un jaasaak taisiit desas.Taadas smekjiigas, uff!
Gaars- te varētu būt noslēpums:) Svilpis varētu būt lietas kursā, kur liek meža gaļu, kad aizved uz cehu, kupātus un desas sagatavot:) Par Anks- nevar saprast! Varbūt ir bijusi kādā ekskursijā, vai rūpīgi lasa sastāvu!!!!
desas ēdu... cieti žāvētās... bet mīkstās tikai no pašu galas taisītās... baigi labi taisa saldus gk... atdod savu gaļu... pēc 2 dienas desas sapakotas vakkumā un lskapī iekšā
00
05/02/2012 12:29
josich vnk esmu jau pasen sapratusi, ka bez šiem pusfabrikatiem un citiem ar... var dzivot mierigi... un garsigi paēst...
..eh, uzcepu rupmaizes grauzdiņus ar ķiplociņiem, un ar kumeļtējiņu nobaudīju... runā, ka ēst vajagot bieži, bet pa drusciņai... nu kā to var izdarīt, ja sašmorē daudzumos:)))
Anks- var jau var:))) Tik, dažreiz tas laiks, vai trūkums, vai slinkums- un 1/2fabrikāti ņem virsroku!!!! Iedomājies- tāds vecpuisis, velk vakarā uz māju- vai nu pie kādas saimniecītes uz vakariņām, vai nu - kas gatavojās 10min!!!!