Ielogoties
Reklāma

Tautas ziņdēlis / 60640

22/07/2009 11:58 | Diskusija lasīta 1711733 reizes
Jebkura informācija...
P.S. lūgums tekstus sākt ar vārdiem - "ziņoju, ka... "
Atbildes (65274)
05/02/2012 12:26
piedevam tada jaukšanas nav to vērta...
labak uzcept kotletes
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1243

05/02/2012 12:26
Aha, man arii tirguu ir viena paardeveeja, kas "zem letes " paardod pashtaisiito desu.Es pie vinjas peerku.
Iedomaajos, ka laikam pashai jaaiepeerk zarnas un jaasaak taisiit desas.Taadas smekjiigas, uff!
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

05/02/2012 12:26
Gaars- te varētu būt noslēpums:)
Svilpis varētu būt lietas kursā, kur liek meža gaļu, kad aizved uz cehu, kupātus un desas sagatavot:)
Par Anks- nevar saprast! Varbūt ir bijusi kādā ekskursijā, vai rūpīgi lasa sastāvu!!!!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

05/02/2012 12:28
desas ēdu... cieti žāvētās... bet mīkstās tikai no pašu galas taisītās... baigi labi taisa saldus gk... atdod savu gaļu... pēc 2 dienas desas sapakotas vakkumā un lskapī iekšā
0 0
05/02/2012 12:29
josich vnk esmu jau pasen sapratusi, ka bez šiem pusfabrikatiem un citiem ar... var dzivot mierigi...
un garsigi paēst...
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

05/02/2012 12:30
Nu, tā ir, ja ved savu izejmateriālu! Vis maz zini, kas tanī aukstajā skapī ’’atdus’’!!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

05/02/2012 12:31
vēl smārdes cehs taisa labas mīkstās desas, bet ir gadījies, ka kvalitāte tur nenoturīga...
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7137

05/02/2012 12:31
..eh, uzcepu rupmaizes grauzdiņus ar ķiplociņiem, un ar kumeļtējiņu nobaudīju... runā, ka ēst vajagot bieži, bet pa drusciņai... nu kā to var izdarīt, ja sašmorē daudzumos:)))
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

05/02/2012 12:33
Anks- var jau var:)))
Tik, dažreiz tas laiks, vai trūkums, vai slinkums- un 1/2fabrikāti ņem virsroku!!!!
Iedomājies- tāds vecpuisis, velk vakarā uz māju- vai nu pie kādas saimniecītes uz vakariņām, vai nu - kas gatavojās 10min!!!!
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

05/02/2012 12:35
Svilp- man atkal viena saimniece - nedaudz pirms Madonas:) - mājas cehs, neliels- nu pa riktīgo labi sagatavo!!!
I desas, i konzervus ...
0 0
05/02/2012 12:37
a, tai aukstum skapī guļ desas, kur nez kāpēc, nemaz nav iepildīta svilpīš vestā gaļa... ko nu?:)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

05/02/2012 12:38
Vispār jau tiem sliņķiem der iedomāties, ka viens laša steiks vai vistas fileja uz pannas pavada īsāku laiku kā pelmeņus vārīt.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

05/02/2012 12:39
nekādu problēmu... kādreiz ar tajā pusē iebraucu uzmedīt... var arī citur iedot sataisīt... kā saka... pamainīt saimnieces!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

05/02/2012 12:41
gaarsa | 05.02.2012. - 12:37:54

svilpis tev jau 2x atdoties gribēja ar visām desām... neņēmi... laikam pieēdusies biji!
0 0
05/02/2012 12:43
tik-tak... steiks un fileja uz otru pusi jāapmet..garšvielas jānodozē... a, pelmeņi-ņetu probļem, vārās, kamēr tu sēdi tualetē un lasi avīzi:)))
0 0
05/02/2012 12:45
svilp... tu ko?... tu man desas piesolīj?..un es neņēmu?... eu, tā nu gan nav bijusi es:))))
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

05/02/2012 12:46
tu tu
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

05/02/2012 12:46
Tik- tak:))))))- Nu, tagad kādu labu laiku negribēsies tos taukainos skandināvu laš steikus:))))))
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7137

05/02/2012 12:46
garss :)))sāc piedomāt pie atmiņas treniņa:))
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7137

05/02/2012 12:48
ziņoju, ka steidzīgi tautietei vajadzīgs lauku biezpiens... kurš piegādās garsai katru rītu svaigu????
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas