Ielogoties
Reklāma

Parasti apspriežam vīriešus... Taču šoreiz -par sievietēm...

18/06/2009 11:13 | Diskusija lasīta 15445 reizes
Ir sievietes, kas nebūt nav skaistas, nav ar perfektu modeļa figūru, un arī prāta spējas varētu būt apšaubāmas, taču vīrieši jebkurā vecumā līp ap viņām kā mušas uz medu...
Ir sievietes, kas apprecās 3 un vairāk reizes...
Ir sievietes, uz kurām neviens vīriešu kārtas pārstāvis visas dzīves laikā pat nepaskatās...
Ir dažnedažādas sievietes...
Arī šeit...
Atbildes (293)
1234...15

Tēmas: 1
Ziņas: 1048

18/06/2009 11:16
Saskatīju kaut kādas pretrunas...    
0 0
18/06/2009 11:20
uz mani neskatās jau sen , neviens neraksta                      
0 0
18/06/2009 11:22
redz .   ..jaunībā sieviete... kā futbola bumba ,kuru dzenā tā futbola komanda...    ..vēlāk... bet tas laikam ne par tēmu
0 0
18/06/2009 11:24
   man, gan tikko uzrakstīja... bet, es atkal pasūtiju, kad man šitā mode beigsies, pati nezinu...    
0 0
18/06/2009 11:25
Nesen lasīju rakstu, kur vīrieši izteicās par sievišķīgumu. Laikam jau tur tas noslēpums arī slēpjas - lai arī kāda pēc dabas dotumiem (izskata, prāta spējām) esi, galvenais ir mācēt būt sievišķīgai    
0 0
18/06/2009 11:25
saš, es , pieskaitos pie dažnedāžādām... drīkst?
0 0
18/06/2009 11:26
nu... par tādām,uz kurām neviens vīrietis nepaskatās... nezinu gan...
... zinu tikai to,ka neesmu bijusi pelēkā pele... par to prieks...
0 0
18/06/2009 11:27
..Olit... es jau nevienu šeit neiedalu...
vnk gribas zināt-kādas tad varbūt pēc pašu sieviešu domām ir tās labākās vai sliktākās, tās, kurām piekrišana, vai arī tās nemaz nav un nav nekad bijis...
0 0
18/06/2009 11:29
Pelēkās peles statuss parasti tiek piešķirts neizteiksmīgām būtnēm, kuras valkā pelēkus garlaicīgus kostīmiņus komplektā ar melnām laiviņām. Pelēcības sindroms pelēko peli ir pārņēmis visās dzīves sfērās un situācijās.

Viņa reti kad smejas — bet, ja to dara, tad tikai ar lūpu kaktiņu — pasarg’ die’s, lai tik kāds viņu nepamana un neuzrunā.

Viņa staigā nodurtām acīm — lai tikai nejauši neieskatītos kādam garāmgājējam acīs. Un kāda viņa ir gultā? Misionāru poza? Orālais sekss — fui? Vīriešiem mūsdienās taču nav laika ķimerēties ap tikumīgu mātesmeitu — paies pieci gadi, kamēr viņa ļaus ieskatīties zem savas blūzītes. Tad labāk vispār nesākt!

Kautrīgā pele! Ja tu tā turpināsi, pie vīrieša netiksi vai arī tiksi pie kurmja. Bet tu taču vari izvēlēties! Uzvelc kaut ko krāsainu un sāc trenēties skatīties cilvēkiem acīs!

(c)

Pelēkās peles laikam velti meklēt šajās diskusijās?
Vai arī tieši šeit to ir , ka biedzs, lai realizētu reālās dzīves "trūkumus"?
0 0
18/06/2009 11:30
   nu-labākās ir labākās un sliktākās -ir sliktākās...    
0 0
18/06/2009 11:36
Vēl viena vīriešiem nepievilcīga kategorija ir čāčas — nesievišķīgas, palaidušās tantes. Ne sporta klubu, ne kosmetologu viņas savā dzīvē nav redzējušas. Frizētavu apmeklē reizi trīs mēnešos, kad krāsoto matu saknes ataugušas līdz uzacīm. Gaiši rozā nagu laku no nagiem noņem tikai tad, kad 60% lakas jau ir nolupuši.

Čāčas mīļākais apģērbs ir maiss — vienalga, tas skaitās T krekls, kostīms vai kleita — viss izskatās vienādi bezformīgs. Un ne jau apģērba dēļ, bet gan tā nēsātājas dēļ. Loģiski, ka vīriešiem tādas sievietes nepatīk.

(c)

Ja mājās valkāju T-kreklu esmu čāča vai neesmu?
0 0
18/06/2009 11:37
... nu tās pelēkās peles.   ..nemaz jau tā nesmādē naudīgie veči... kā sievas noder
0 0
18/06/2009 11:41
.. sievas ? -drīzāk jau mājkalpotājas par brīvu...
0 0
18/06/2009 11:42
... es, ar šad tad aizmirstu matus laicīgi nokrāsot... laikam pusčāča būšu... un, man ir melnas laiviņas-značit, kaut kas no peles... saš, tev ar-jauku dienu   
0 0
18/06/2009 11:43
Sascha, bet ir jau arī sievietes uz kuram visi skatās, ap kuram līp kā lapsenes ap saldu, tik neviens precēt negrib    
Tauta ir pa pilno no visam kategorijām un arī no tām pelēkajām pelēm ir. Atceros bija viena krievu filma, kurā bija stāsts par pelēko peli ikdienā, kura vakarā pārvērtās par pilnīgi citu būtni- frivolu un izaicinosu gan uzvedība, gan izskatā. Tad tā pelēkā būtne dzīvoja kā pele alā, bet tā otra vakaros un naktīs kā padauziņa izaicināja vīriešus runājoties internetā, satikās, bet sexa vietā sabaroja viņus ar tabletītem, no kā tie veiksmīgi atvadījās no dzīves. Tikai abos variantos - viņa ta arī palika viena un rezultata vēl viņu iesēdināja ka pelēko peli.
0 0
18/06/2009 11:45
Nākamā «galīgi garām» kategorija ir emancipētās rīkļu rāvējas. Tās nav labākas par pelēm! No viena grāvja otrā! Šīs sievietes ir pašapzinīgas, gudras un izglītotas. Visbiežāk — ar augstu ieņemamo amatu un azbesta iekšām.

Viņas ir pieradušas sacensties ar večiem, cīnīties par varu, būt līderes, risināt veču lietas ar veču paņēmieniem. Viss ir OK!, bet viņas to labprāt dara arī ārpus darba — mājās, gultā, automašīnā, kafejnīcā. Visur! Vīriešus tas vienkārši besī ārā! Lai būtu viegli un kaislīgi — nevis mūžīgās cīņas.

(c)

šos citātus ievietoju tāpēc, ka rakstītajam galīgi nepiekrītu...
kāpāc-par to vēlāk..
0 0
18/06/2009 11:45
... laiviņas.   ..tās man ar patīk...
... mājkalpotājas... jā.   ..mājās t-krekls.   ..ērti
0 0
18/06/2009 11:47
..   .nu neredzu savu kategoriju vēl...
0 0
18/06/2009 11:48
Blondās personības

Pirmā ņemamo sieviešu grupa ir pilnīgas blondīnes (nav atkarīgs no matu krāsas) jeb cacas. Ar viņām sastopamies uz katra stūra, katrā krogā, pie katriem sāniem. Viņas ir koptas, smukas, labās drēbēs, prot klausīties un ik pa brīdim palaist draisku smiekliņu. Cacas izvēlas vīrieši, kuri sev blakus grib redzēt paklausīgu un estētiski pievilcīgu būtni. Nav jau slikti — vismaz ir, kur aci piesiet. Tā sakot — izdaiļo vidi!

Cacas ikdiena paiet, izkopjot savu personību — frizētava, manikīrs, vaksācija, masāža... Viņa klausa uz vārda un neizceļas ar īpašu inteliģenci, jo tas, ko viņa teiktu, tāpat nevienu neinteresētu. Vienīgi matemātika katrai sevi cienošai cacai ir jāprot — jo šopings — ak vai! — gulstas uz pašas trauslajiem pleciem. Drēbju un zābaciņu pavēlniece! Ja tev tāda dzīve patīk — kāpēc gan ne?

Foršā maita, kuras mērķis ir ceļš

Netālu no cacas ir foršā maita. Viņa prot aptīt ap pirkstu gan prezidentu, gan ceļmalas mietu. Viņa ir slīpēta, gudra aktrise. Viņa pilnīgi noteikti prot rēķināt, un attiecības ir viņas bizness. Viņa ir laba gultā un šerpa ikdienā.

Viņas mērķis nav laulība, bet gan vīriešu iekarošana. Veni, vidi, vici! (Atnācu, ieraudzīju, uzvarēju — latīņu. val.)

Protams, ja mērķis ir tā vērts un kalkulators saka «jā!», var arī apprecēties. Bet pēc tam... Neviens nezina, kādus pārsteigumus viņa savam laimīgajam vīram sagādās! Foršā maita! Lai nu kā, par vīriešu trūkumu tev nekad nebūs jāsūdzas...

Trīs vienā

No draiskulēm pie praktiskākām sievietēm — nolaidīsimies uz zemes, cienītās! Vīrieši labprāt prec sievietes, kuras viņiem aizstāj virējas, vešerienes un memmes. Šiem vīriešiem nav vajadzīgs partneris sarunām vai seksam, bet gan mājsaimniecībai. Kā saka — kam man smuka un gudra, ja neprot govi slaukt? Tā gan ir metafora. Šā tipa sievietes sastopamas arī pie pilsētas dzīvokļu smalkajām plītīm, un viņu draudzenes ir pannas un ģimenes netīrā veļa.

Viņas labprātīgi nolikušas savas vieglās dienas — klasiskais stāsts par Kristīni... Bet Edgars pat neaptver, ka dzīvo nevis ar sievieti, bet gan slimnieku kopēju.

Un slimnieki te ir abi. Nu ja — citādi jau pie vīra netiksi! Cien., altruiste! Pieminekli par izmazgāto zeķu skaitu tev neviens neuzcels! Bet ja jau tev tas sagādā prieku un vīrs tevi tik ļoti mīl...

Gandrīz ideāls

Pilnīgi noteikti bez vīrieša nepaliks arī gudrā sieviete. Viņa reti ir business woman un vēl jo mazāk feministe. Viņa var būt gan mājsaimniece, gan grāmatvede, gan vienkārši bagāta vīra sieva. Viņa ir garīgi spēcīga un emocionāli stabila sieviete. Viņa ir mīloša un gādīga, bet tajā pašā laikā prasīga. Viņai ir savs hobijs, savas intereses, savas draudzenes un draugi. Viņa ir visnotaļ pozitīva būtne. Viņa nepārprotami ir inteliģenta sieviete, jo tikai ar gudrību un treniņu cilvēks spēj dzīvot harmonijā.

Ģimenē viņu mīl, lutina un ciena. Viņu prec, jo attiecībās viņa ienes maigumu, inteliģenci un mieru. Mājas pavarda guru, visu cieņu! Man nav ne ko piebilst, ne ko atņemt. Izņemot to, ka perfektums arī mēdz kļūt garlaicīgs.

(c)

Varbūt ieraudzījāt sevi?
Atpazināt?
...
cik labi, ka dzīvē viss ir savādāk...    
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 1375

18/06/2009 11:53
Nuuu... nezinu vai prātīgi būtu izdarīt secinājumu par sievieti, ko viņa dara gultā atkarībā no tā, kas viņai mugurā un kā viņa izturas ikdiēnā.
No vīriešiem esmu dzirdējusi, ka visai bieži tas viss ir maldīgs priekšstats.

Un arī ja noteikta sieviešu "vairākuma" acīs kāda "nebūt nav skaistas, nav ar perfektu modeļa figūru, un arī prāta spējas varētu būt apšaubāmas" , tas arī izrādās nav rādītājs, kas jāpieņem par patiesību, jo ne velti "vīrieši jebkurā vecumā līp ap viņām kā mušas uz medu"

Un es pati arī dažkārt esmu novērojusi, kas notiek, kad šķietami kautrīgās pelēkās peles atbrīvojas piem., neformālākā atmosfērā vai izšķirošā dzīves situācijā... Ne vienmēr vajadzētu viņas novērtēt par zemu.
Bet vispār jau tas skaistums ir pilnīgi jebkuras sievietes dažādībā, jo manuprāt neviena sieviete nepārstāv kādu tīru un konkrētu krāsu vai tipāžu.

0 0
1234...15
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas