Ielogoties
judite-fidzi | 30/06/2013 19:48
Tikko izmēģināju, - tiešām labs, - man garšoja. Pašai tik vienkārša ideja nebūtu ienākusi prātā. :) Vēl tikai pašās beigās pievienoju sagrieztas svaiga bazilika lapiņas. Paldies.
olita112 | 22/09/2010 23:01
..ai, lam, tu tak zini kā man ar tām bildēm iet:)))))))))...
lams | 22/09/2010 22:54
Olita, ne tur ierakstīji :)) vajadzēja tur kur jaunās receptes:)) un bez tam šeit nav mana teritorija :P
olita112 | 22/09/2010 22:51
ielīdīšu lama teretorijā, bet stāsts ar par kabačiem... šitā daru jau otro nedēļu, vakarā esmu vēlu-ta nu nepatīk ķēpāties... nogriešzu 3-4 kabaču ripas (apm 0,5cm)... uzberu sāli, svaigi maltus piparus un granulētus ķiplokus-un ar g. āmuriti viegli paklapēju... var arī miltos apviļāt -nu vairs nedaru, jo paliku vēl slinkāka... apcepu zem vāka no vienas puses, tad metu uz otru-uzlieku plānu siera šķēlīti, tad krejumu vai majonēzi un sautēju tālāk... man jau garšo:)
olita112 | 22/09/2010 22:32
... man jau šitādi ēdieni neizdodas-vājā rakstura dēļ:)... man gribētos sipolu, tomātu piegriezt un ... gan jau ar papriku... un ,sanāktu man lielā panna ar dārzeņu olu kulteni... :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas