Ielogoties
Reklāma

Kabači ar olu un majonēzi

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 22/09/2010 19:31
Recepte lasīta 4159 reizes
Recepte saglabāta favorītos 10 reizes
Komentāri: 5
Izejvielas un to daudzums:
- kabači
- ķiploks
- jēla ola
- vegeta/sāls un pipari pēc garšas
- majonēze
Pagatavošanas process:
Kabačus no tīra un izņem sēklotni. sarīvē uz rupjās rīves. Sautē uz mazas uguns, pēc kādām 15 min pieliek vegetu/sāli un piparus un smalki sagrieztu ķiploku. Sautē līdz gatavībai, tad pievieno sakultu olu, strauji maisot, pašās beigās pievieno majonēzi un ja vajag sāli.

Ēdiens garšo pēc ziedkāpostiem.
Majonēzes vietā var likt krējumu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
judite-fidzi | 30/06/2013 19:48
Tikko izmēģināju, - tiešām labs, - man garšoja. Pašai tik vienkārša ideja nebūtu ienākusi prātā. :) Vēl tikai pašās beigās pievienoju sagrieztas svaiga bazilika lapiņas. Paldies.
olita112 | 22/09/2010 23:01
..ai, lam, tu tak zini kā man ar tām bildēm iet:)))))))))...
lams | 22/09/2010 22:54
Olita, ne tur ierakstīji :)) vajadzēja tur kur jaunās receptes:)) un bez tam šeit nav mana teritorija :P
olita112 | 22/09/2010 22:51
ielīdīšu lama teretorijā, bet stāsts ar par kabačiem... šitā daru jau otro nedēļu, vakarā esmu vēlu-ta nu nepatīk ķēpāties... nogriešzu 3-4 kabaču ripas (apm 0,5cm)... uzberu sāli, svaigi maltus piparus un granulētus ķiplokus-un ar g. āmuriti viegli paklapēju... var arī miltos apviļāt -nu vairs nedaru, jo paliku vēl slinkāka... apcepu zem vāka no vienas puses, tad metu uz otru-uzlieku plānu siera šķēlīti, tad krejumu vai majonēzi un sautēju tālāk... man jau garšo:)
olita112 | 22/09/2010 22:32
... man jau šitādi ēdieni neizdodas-vājā rakstura dēļ:)... man gribētos sipolu, tomātu piegriezt un ... gan jau ar papriku... un ,sanāktu man lielā panna ar dārzeņu olu kulteni... :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas