hihi | 29.07.2011. - 12:19:37
... upenes var blenderēt ar blenderi un tur arī jau piebērt cukuru, gatavoju tā jau vairākus gadus un glabāju daudzdzīvokļu mājas pagrabā...
zilzeke | 05.02.2011. - 10:26:56
Maļot ogas gaļasmašīnā-atvadamies no vērtīgajiem vitamīniem-nekādas vairs jējas no svaiguma...
Tamdēļ,izcila rezultāta sasniegšanai ,ogas tiek sastampātas ar koka piestiņu emaljētā vai stikla bļodā.
uzticamaa | 09.08.2010. - 19:37:48
Lams: Šito mantu parasti turu leduskapī. :)
lams | 09.08.2010. - 07:26:57
Tad Tev Uzticamaa pagrabs ir ļoti labs, jo ja es neuzberu, man sāk skābt... vai ar par maz samaisu ;)
uzticamaa | 09.08.2010. - 06:59:26
Lams: es arī gadiem tā taisu :) un neberu pa virsu nekādu cukuru. Nekad nekas nav saskābis :)
lams | 08.08.2010. - 17:52:40
Es vēl pa virsu katrai burciņai tējkaroti cukura uzberu - mani tā vecmamma mācīja.:)
versija | 08.08.2010. - 15:32:43
Jappp, es arī tā taisu.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.