Kāpostu tīteņi

Autors: costa
Visas receptes, ko publicēja costa
Recepte publicēta: 04.03.2015. - 15:04:02
Recepte lasīta 3385 reizes
Recepte saglabāta favorītos 11 reizes
Komentāri: 0

Kāpostu tīteņi

Izejvielas un to daudzums
- kāpostgalva
- maltā gaļa
- sāls
- pipari
- ķiploks
- burkāni
- sīpoli
- saldais krējums
- nedaudz milti
- rīsi
- tomātu mērce

Pagatavošanas process:
Kāpostam izgriež kacenu un liek katlā ar ūdeni vārīties ar kacenu uz leju. Kad kāposta lapas ir apvārījušās, tās lēnām un pa vienai ņem nost. Lapas noņem tik, cik nepieciešams tīteņiem. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku. Sastrādā viendabīgu masu, beigās pievieno izvārītus rīsus, vēlreiz kārtīgi izmīca masu. Ņem kāposta lapu un ar gaļas āmurīti izdauza biezākās vietas (tās, kuras ir tuvāk kacanam). Lapā liek sastrādāto gaļas masu (apmēram kotletes lielumā) un kāpostu satin tītenīšos. Satītos tīteņus liek karstā taukvielā un apcep no abām pusēm gaiši brūnus. Tīteņus liek katlā uz lēnas uguns sautēties, tiem pāri pārlej tomātu mērci. Pa to laiku pagatavo mērci - sarīvē burkānu, sasmalcina sīpolu un tos apcep pannā, pievieno nedaudz miltus, buljonu un beigās - saldo krējumu.

Papildus fotogrāfijas - (3)
692
costa
693
costa
procesā..
694
costa
0 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.