Cepti āboli ar biezpiena pildījumu

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 10.10.2010. - 13:48:01
Recepte lasīta 9251 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 1

Cepti āboli ar biezpiena pildījumu

Izejvielas un to daudzums
- antonovkas āboli
- cukurs
- biezpiens
- krējums
- kanēlis
- medus

Pagatavošanas process:
Ābolus nomazgā, uzmanīgi izņem serdi tā, lai uz dibena paliktu kārtiņa ābola. Samaisa biezpienu ar cukuru, kanēli un krējumu. Masai ir jābūt kā biezam krējumam. Ieber nedaudz cukura un ieliek kādu karoti biezpiena. Cep cepeškrāsnī līdz āboli ir gatavi. Ēd pārlietus ar medu vai saldo krējumu.

Cukuru var regulēt pēc paša vēlēšanās.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
leedijaa7 | 16.09.2019. - 21:23:54
Tie#ām gardi!

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.