Ielogoties

Ēdamās masas

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18/03/2012 09:30
Recepte lasīta 4947 reizes
Recepte saglabāta favorītos 87 reizes
Komentāri: 2
Foto

Rādīt vairāk (5)

Izejvielas un to daudzums:
- biezpiens
- saldais krējums vai piens
- ievārījums
- avakado
- lociņi
- jūras sāls
- gurķis svaigs
- vārīta ola
- cietais siers
- majonēze
Pagatavošanas process:
1.Samaisa biezpienu ar krējumu vai pienu un pievieno ievārījumu. Gatavs.
2. Samaisa biezpienu ar sagrieztiem smalkos gabaliņos avakado, lociņus, gurķi un samaisa ar krējumu vai pienu. Var pievienot jūras sāli vai nē tas pēc garšas.
3. Sarīvē uz smalkās rīves olu, cieto sieru, samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes. Gatavs.
4. Sarīvē uz smalkās rīves olu, cieto sieru, avakado un samaisa ar kausēto sieru.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šādas masas mūsu mājās tiek veidotas pie brokastīm, kā arī tiek glabātas ledusskapī priekš maizītēm.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
roderiks | 08/04/2016 02:48
es gribu
raganarumpumpele | 03/07/2013 12:31
Ēdamās masas - izklausās pēc kosmonautu ēdiena :D, kura galvenā funkcija - sagādāt kalorijas. Patiesībā tā arī izskatās ... Ieteiktu pirms fotogrāfēšanas vismaz tīros traukos pārlikt. Neuzrunā.
-75714 | 04/11/2013 22:28
Diezgan nekorekts komentārs!
-87416 | 24/04/2015 19:50
Manuprāt diezgan grūti receptē minētos produktus samaisīt, lai paliktu traciņa malas tīras. Vai tad šeit visam jābūt perfekti noformētam, kā uz žunāla vāka???
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas