Ielogoties
Reklāma
Komentāri / Lazaņja
kodmanja | 14/05/2009 11:19
Pa vienai! Un jā - tieši tas jau ir foršais, ka ūdenī nav jāpatur! Ir ļoti laba garša!
olita112 | 08/05/2009 17:20
..cik pati taisījusi un lasījusi pavārgrāmatā-plāksnītes jāpatur karstā ūdenī... un, vēl jautājums-cik plāksnītes t.i-biezumā-pa vienai... divām ... vai kā?... un, šķiet, ka lazanjas latviskais variants ir daudz vienkāršāks:)
kodmanja | 06/05/2009 16:46
Ups - vispār jau liku šo pie nacionālajiem Itālijas ēdieniem... Nezinu, kāpēc ieleca pie salātiem :D
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas