Ielogoties
Reklāma
1xtraks | 21/08/2010 14:57
... ja malto gaļu neapcep, tad ir ilgāks tas sautēšanas laiks, kamēr gaļa nogatavojas, bet tas savukārt pārsautē to piparu... , bet par tomātu varu piekrist, un arī kabaci kubiciņos sagrieztu ar var tur pasautēt!
braiducce | 14/08/2010 19:42
ps. bet es ar to malto gaļu apcepu ...
braiducce | 14/08/2010 19:41
vai kā šitais man garšo...
mocca | 14/08/2010 17:06
Jokaina recepte... gan jau arī šādi der, bet pašu galveno sastāvdaļu piemirsuši gan! Te jābūt tomātiem lai būtu īstā garšas kombinācija. ;)
uzticamaa | 14/08/2010 16:07
Taisu apmēram līdzīgi, tikai malto gaļu un sīpolus necepu pirma likšanas paprikā. Maltai gaļai pievienoju arī sagrieztus pētersīļus. Izdobto caurumiņu paprikā pēc gaļas sapildīšanas "aizvākoju" ar rīvēta siera "vāciņu". Pildīto papriku apcepu pirms likšanas sautēties buljonā ar 300gr. Spilvas šasliku mērces (ja kādam pa asu var likt arī vienkārši tomātu pastu) Kad paprika izsautējusies ,to pārlieku lielā bļodā, bet mērcei pievienoju glāzē skāba 15%krējuma sakultu ēd.karoti kartupeļu cietes. Mērci nedaudz pavāru. Sanāk ļoti garšīga, tumīga mērce.
lams | 14/08/2010 09:25
Olita, nu sautēšanas katls noteikti ir katls ar mazām malām, tā lai tik cm 5 ir virs produkta:)
Mani mācīja, ka šādi sautējot rīsi ir jāliek pusgatavi, tad garša daudz labāka.
olita112 | 14/08/2010 01:32
... ui, un kas tas par -sauteesjanas katlu... kaut kaads iipasjais vai kaa:))))))))))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas