Ielogoties
Reklāma
Komentāri / Cepelīni.
evere | 06/03/2015 21:21
Ja taisa peec pareizas receptes cepeliinus necep, bet tikai vaara, jau vaarosaa uudenii, un veel liek klaat sariiveetus vaariitus kartupelus
murcha | 29/08/2012 14:48
Nezināju, ka pēc cepšanas jāpasautē, būs jāpamēģina
Danielsrebus | 02/04/2012 15:06
Olu pievieno kartupeļiem vai maltajai gaļai?
lams | 14/08/2010 07:02
Ja apcepu tad lieku katliņā un uzleju ūdeni, bet ja neapcepu, tad vārošā ūdeni. Ja negrib apcept, tad ir ļoti labi jānospiež sula un visu cieti iekšā, tad turās un sanāk cepelīni tādi ’’pūkaini’’.:) Vēl ļoti labi sanāk ar speķi - žāvētu un vēlams mājas :)
braiducce | 13/08/2010 23:13
man nav sanākuši nekad tie cepelīni ... neapcepu , tagad zināšu ... bet man jautājums ...
ieliek katliņā un tad uzlej ūdeni , vai liek jau vārošā ūdenī ... ????????
-55329 | 21/01/2014 17:21
labāk vārošā ūdenī, bet īstie cepelīni ir tikai jāvāra bez apcepšanas
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas