Ielogoties
Komentāri / Kreptīgie gurķi
sau-liiii-te | 31/08/2013 14:51
Labāk ir izmantot nevis spilvas mārrutkus, bet sarīvēt svaigus no dārza, tad garša izteiktāka, un krāsa saglabājas labāka.
staburags | 19/07/2012 00:58
laba, šņabīša uzkoda... pasvītroju uzkoda, jau daudz nevar apēst, bet man liekas, ka mana sieva pat tos taisa bez etiķa, tikai tad tie ir jātur vēsumā... varbūt es kļūdos... man etiķis negaršo...
sara0000 | 14/10/2011 17:59
Šitie ir ļiti labi.
esketit | 18/08/2011 15:19
ūdeni, toč nevajag, šķidrums pietiek un paliek pāri..
esketit | 18/08/2011 15:16
toč, labie kreptīgie ...
ieteikums, labi ātri sapildīt burkās, ja pagaršo, tad var nebūt ko likt burkās..:))))
vasara | 24/08/2010 09:21
Domāju, ka ūdeni liet nav nepieciešams, jo tāpat ļoti daudz sulas paliek pāri.
vasara | 22/08/2010 10:30
pĀRBAUDĪTA MANTA. lABINIEKS.
šODIEN MANĀ DARBAKĀRTĪBĀ PAREDZĒTA... :))
versija | 05/08/2010 23:18
Ak jā, pēc diennakts nostāvēšanās, blīvi sapildot burkās, šķidrums palika pāri. Padaudz. Tajā iegriezu vēlreiz gurķus. Un prīmā!
versija | 05/08/2010 22:28
Attēls nav izplūdis :) Gurķi tai mārrutku mērcē šitādi izskatās. Bet garšo daudz labāk, nekā izskatās :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas