Ielogoties
Komentāri / Ievārījuma kēkss
neparastaa | 04/08/2010 23:01
es sito kādreiz katru svetdienu cepu,kad zaptes bij pilna maja sevišķi gards bija no zaptes kas savarita no cidonijam..ta zapte bija varita no cidoniju gabaliniem ,kas palika pec tam kad pagatavija cidoniju sirupu
zivucis | 04/08/2010 10:47
Tur labi der tas draņķis, ko par krējuma izstrādājumu sauc - lēta manta! Citur gan nekur tādu neriskēju izmantot.

Šī ir vienīgā kūka, ko māku izcept :-/

Cepu tad, kad naudas nau, bet saldu gribās.
rozeroze | 04/08/2010 10:20
vecā, labā ,bet es arī kefīriņu:)))
olita112 | 04/08/2010 10:07
jaa un krejuma vietaa kefiiru lietoju...
olita112 | 04/08/2010 10:07
zivus:))))... kur tu tos koka skalus njem... man parasti vai nu seerkocinjs vai zobu bakstaamais... :))))))))))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas