Lētā ābolu kūka

Autors: helgi
Visas receptes, ko publicēja helgi
Recepte publicēta: 30.09.2019. - 21:10:09
Recepte lasīta 106 reizes
Recepte saglabāta favorītos 2 reizes
Komentāri: 0

Lētā ābolu kūka

Izejvielas un to daudzums
- 2 olas
- 1 gl. cukura (var mazāk)
- 1 gl. kefīra
- 2 gl. miltu
- 1.tējk. dzeramās sodas un nedaudz 9% etiķa
- 3-5 skābi āboli
- kanēlis

Pagatavošanas process:
Olas ar cukuru saputo. Pievieno kefīru, sijātus miltus. Labi izmaisa, pieliek ar etiķi sajauktu dz.sodu. Samaisa. Masu liek silikona veidnē apmēram 2-3cm biezumā. Virsū izkārto nomizotu ābolu šķēlītes. Visu pārkaisa ar cukuru un kanēli. Cep karstā 210`C cepeškrāsnī apmēram 25-30 min. Atdzisušu izņem no veidnes.

Recepte 4 personām

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo mīklu var izmantot arī tortu biskvītu pagatavošanai.

Papildus fotogrāfijas - (3)
0 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.