Zirgu gaļas ’’tušonka’’

Autors: vodickab
Visas receptes, ko publicēja vodickab
Recepte publicēta: 13.06.2012. - 15:57:21
Recepte lasīta 4178 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 7

Zirgu gaļas ’’tušonka’’

Izejvielas un to daudzums
- 340 grami konservu.

Pagatavošanas process:
Uzliek uz pannas un uzsilda līdz vajadzīgajai temperatūrai. Piedevas un garšvielas katram pēc savas gaumes.

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Enerģētiskā vērtība 215 kilokalorijas (100 gramos). Konservus iegādājos Abrenē (Pitalovā). Vienas bundžas svars 340 grami. Cena 60, 50 rubļi (Ls 1, 01).

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (7)
ingr | 10.08.2018. - 21:47:11
Ne, ne es zirdzinu neediisu gan.Man kaa latvietim tas nav pienemami.Cuuku beeres-tas jaa.Bet zirdzina beeres-nee paldies:-):-):-):-)
roderiks | 06.07.2016. - 19:27:05
Dodiet nogarshot!
violett | 01.02.2015. - 18:12:51
tagad arī Rēzeknes gaļas kombināts taisa zirga gaļas konservus
sniegapika | 05.07.2012. - 14:15:32
Nu ta beidzot arī te kas jautrāks par kokletēm mīklā ar majonēzes mežģīnēm ;p
lams | 19.06.2012. - 19:12:34
Marīns4x4 - es uzsvēru ne jau to, ka ēdiens ir no zirga gaļas - man kā pavāram tas neliekas nekas traģisks... cik tautu tik ēdienu, bet gan sagatavošanas un pasniegšana... atvaino, bet tas ir izsmiekls par tiem un tām, kas gatavo un cenšas padalīties ar saviem novērojumiem ar citiem...
mariins4x4 | 19.12.2013. - 12:38:30
rekļāma sludiņa formā un vietā, tas ari viss nedaudz pprivāts lepnums
mariins4x4 | 18.06.2012. - 20:17:24
Lams... :)

Zirga gaļas cīsiņus/sardeles kā suvenīru var atvest arī no Bavārijas, no vācu Tiroles. Ari frančiem zirga gaļa ir nacionālās virtuves godpilna sastāvdaļa, kam pērnziem Discovery channel veltīja filmējumu, kurā tāpat tika pausts pārsteigums.

Vodičkas pieminētajā Pitalovā = drizāk uz oriģinalitāti pretendējoša mazā biznesa niša. Protams, ar latviešu attieksmi pret zirgu, šādus konservus un ēdienus labdabīgi uztvert sarežģīti. Katram = savs.
lams | 18.06.2012. - 19:37:14
Liekas, ka nedaudz nodaļas ir sajuktas...

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.