Fiksā kūka

Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 04.06.2012. - 21:16:45
Recepte lasīta 5844 reizes
Recepte saglabāta favorītos 32 reizes
Komentāri: 5

Fiksā kūka

Izejvielas un to daudzums
- 1 bundžiņa vārītā iebiezinātā piena
- 1 paciņa sviesta
- 1 gl. milti
- 1 gl. cukurs
- 4 olas
- naža gals soda
- vanilīns

Pagatavošanas process:
Pamatnei: Olas sakuļ ar cukuru apm. min 5. lai masa dubultojas. (Nemēdz būt par daudz saputots) iesijā miltus + sodu + vanilīnu. Visu samaisa, vairs nekuļ. Liek ietaukotā un ar mannā iekaisītā veidnē (var kaisīt ar miltiem) un liek ~ 180 C cepties ~ 20 -25 min. Kad padziest pārgriež uz pusēm un vidū pilda Krēmu.
Pildījums: Iebiezināto pienu sajauc ar paciņu sviesta, līdz veidojas viendabīga masa.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo gatavoju, ja piesakās negaidīti ciemiņi. Iebiezināto pienu vienmēr iepērku laikus, ja nu kas:) Bet pārējās sastāvdaļas mājās vienmēr atrodas. Vidū var likt arī Ievārījumu sajauktu ar krējumu un arī būs ļoti garšīgi.

Papildus fotogrāfijas - (1)
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
agita44 | 19.09.2015. - 20:11:15
kaloriju bumba, bet kam nav problēmu... ok:)
manapasaule73 | 24.01.2014. - 16:22:13
man iepatikaas, norakstiisu un uzcepsu!
chaukstene | 25.05.2013. - 07:43:20
šitā ir labā... es pat atrauties nevarēju...
siicis10 | 03.08.2012. - 18:17:23
Štrunts par kalorijām, ne jau katru dienu tādas kūkas ēd! Šādu variantu es vēl neesmu mēģinājusi, būs jāsamargo arī... esmu iebiezinātā piena fane :))
auane | 03.08.2012. - 17:41:10
nu ļoti daudz kaloriju

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.