Jogurta kūka

Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 18.05.2012. - 20:42:16
Recepte lasīta 5194 reizes
Recepte saglabāta favorītos 3 reizes
Komentāri: 0

Jogurta kūka

Izejvielas un to daudzums
- 400 g saldu cepumu
- 1 l mazkaloriju jogurta
- 2 ēdamkarotes želatīna
- 0, 5 kg persiku (nektarīnu)

Pagatavošanas process:
Cepumus sadrupina. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Formā ar noņemamām malām ieklāj pārtikas plēvi. Cepumus saber formā, izlīdzina. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Jogurtam piejauc izkausēto želatīnu, pieliek gabaliņos sagrieztus persikus, masu uzlej uz cepumiem. Kūku tur aukstumā, līdz tā saželē. Pasniedz rotātu ar persika šķēlītēm.

2 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.