Kāpostu tīteņi ar biezpienu

Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 18.05.2012. - 20:39:04
Recepte lasīta 3770 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 4

Kāpostu tīteņi ar biezpienu

Izejvielas un to daudzums
- 1 jaunais kāposts
- 500 g biezpiena
- 50 g valriekstu
- 3 daiviņas ķiploka + ķiploks mērcei
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma + krējums mērcei
- sāls
- eļļa

Pagatavošanas process:
Kāpostu lapas atdala no kacena, vāra sālsūdenī 5 minūtes, izņem no ūdens, notecina.
Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, krējumu, sāli, sasmalcinātu ķiploku.
Kāposta lapā ietin 1 ēdamkaroti biezpiena, satin. Tīteņus apcep sakarsētā eļļā, pasniedz ar skābo krējumu, kurā iejaukts sasmalcināts ķiploks.

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
vaiva | 17.09.2017. - 18:22:52
Tik bildē cauri kāposta lapām maltā gaļiņa spīd, ne baltais biezpiens... :)
sniegapika | 08.08.2012. - 13:55:13
Šis pat rūdītam gaļēdājam liek laizīties :)
purvavells | 02.06.2012. - 04:57:28
... Un tas ir ēdams... ?... Kāpostos forša malta gaļiņa jāliek... :)
vasara | 01.06.2012. - 17:27:30
Ojjj, labais. Noteikti izmēģināsu...

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.