Kāpostu karbonāde

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18.03.2012. - 10:27:45
Recepte lasīta 5904 reizes
Recepte saglabāta favorītos 48 reizes
Komentāri: 2

Kāpostu karbonāde

Izejvielas un to daudzums
- mīksti novārītas kāpostu lapas
- rīvēts siers
- sāls malto piparu maisījums
- milti
- sakulta ola ar majonēzi
- eļļa

Pagatavošanas process:
Mīksti novārītu kāpostu lapu izklapēju, no vienas puses apsāla ar maisījumu paber ar sarīvētu sieru un pārloka. Saspiež stingrāk kopā, lai turas, un uzmanīgi nopano miltos. Uzkarsē eļļu un pirms likšanas uzmanīgi apviļā olā. Cep zeltaini brūnas no abām pusēm uz nelielas uguns.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Es izmantoju tās lapas, kas paliek pāri pēc kāpostu tīteņiem - mazākās un pārvārītās.

6 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
velga90 | 21.01.2018. - 10:10:17
Tiešam garšīgi!
dindina | 11.07.2016. - 16:46:29
Laba. Bet var pamēģināt miltu vietā rīvmaizi. Citādāka, un arī laba garša.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.