Ēdamās masas

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18.03.2012. - 09:30:36
Recepte lasīta 3768 reizes
Recepte saglabāta favorītos 87 reizes
Komentāri: 2

Ēdamās masas

Izejvielas un to daudzums
- biezpiens
- saldais krējums vai piens
- ievārījums
- avakado
- lociņi
- jūras sāls
- gurķis svaigs
- vārīta ola
- cietais siers
- majonēze

Pagatavošanas process:
1.Samaisa biezpienu ar krējumu vai pienu un pievieno ievārījumu. Gatavs.
2. Samaisa biezpienu ar sagrieztiem smalkos gabaliņos avakado, lociņus, gurķi un samaisa ar krējumu vai pienu. Var pievienot jūras sāli vai nē tas pēc garšas.
3. Sarīvē uz smalkās rīves olu, cieto sieru, samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes. Gatavs.
4. Sarīvē uz smalkās rīves olu, cieto sieru, avakado un samaisa ar kausēto sieru.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šādas masas mūsu mājās tiek veidotas pie brokastīm, kā arī tiek glabātas ledusskapī priekš maizītēm.

Papildus fotogrāfijas - (4)
544
lams
545
lams
Biezpiena masa ar ievārījumu
546
lams
Biezpiens ar zaļumiem
547
lams
Ola ar sieru.
548
lams
Ola ar sieru un avakado.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
roderiks | 08.04.2016. - 02:48:38
es gribu
raganarumpumpele | 03.07.2013. - 12:31:46
Ēdamās masas - izklausās pēc kosmonautu ēdiena :D, kura galvenā funkcija - sagādāt kalorijas. Patiesībā tā arī izskatās ... Ieteiktu pirms fotogrāfēšanas vismaz tīros traukos pārlikt. Neuzrunā.
lizuks | 04.11.2013. - 22:28:19
Diezgan nekorekts komentārs!
maariite | 24.04.2015. - 19:50:53
Manuprāt diezgan grūti receptē minētos produktus samaisīt, lai paliktu traciņa malas tīras. Vai tad šeit visam jābūt perfekti noformētam, kā uz žunāla vāka???

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.