Burkānrausis

Autors: pienene47
Visas receptes, ko publicēja pienene47
Recepte publicēta: 07.11.2011. - 15:34:18
Recepte lasīta 5306 reizes
Recepte saglabāta favorītos 16 reizes
Komentāri: 3

Burkānrausis

Izejvielas un to daudzums
Pamatam:
- 1.5 gl kefīra
- cukurs pēc vēlmes
- pusglāzes eļļas
- paciņa kanēlis
- tējas karote sodas
- puse tējkarotes etiķa
Augšai:
- 1 kg burkānu
- krējums
- 2 olas
- pusglāze miltu
- vaniļa
- citrons
- cukurs pēc vēlmes

Pagatavošanas process:
Pamatam sastāvdaļas sajauc biezā mīklā, (var pievienot arī klijas), sodu dzēšot ar etiķi, ieklāj ietaukotā plātē.
Vārītus burkānus samaļ, pierīvē citronu miziņu, pievieno cukuru, vaniļu, pus glāzi krējuma, 2 olas un miltus.
Masu liek virsū pamatmasai, izlīdzina un cepeškrāsnī ceps 30, 40 minūtes
5 minūtes pirms izņemšanas virsu pārziež ar krējuma un cukura maisījumu, var uzbērt kanēli..

Pamatam var ņem arī smilšu mīklu, vai rauga..

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
ronya | 29.02.2012. - 17:43:37
Gandrīz kā mana burkānkūka ;) ! Yummy !
delvere | 26.12.2011. - 19:17:05
Man garšīgi sanāca! Miltus, protams, liku- vismaz uz pusi ar klijām.
nikija | 07.11.2011. - 21:18:29
????? Pamatnei miltus tiešām nemaz neliek????

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.