Log in
Advertise
beata

Zvaigžņu slimība

Rinda ir tur! Nestāviet te! Jūs stāvat gaismai priekšā, tā jau tumšs! Apsēžaties, jūs pasauks! Un, mēs nekopējam dokumentus! Vispār  - par maksu! Tas taču ir darbs un materiāli!
Klusībā nodomāju, ko viņa būtu darījusi ja es vnk parādītu savus oriģinālus un tad palūgtu tos atpakaļ. Droši vien, viņa pati būtu nokopējusi tos bez kurnēšanas .
Nu, darīju to ko tādās reizēs parasti daru, saskaroties ar šadiem cilvēkiem - zemu klanījos, ļoooooti atvainojos par sagādātajām neērtībām, apsolījos samaksāt gan par papīru, gan par melno pulveri, gan par darbu. Piebilzdama ka es saprotu un apzinos, ka esmu liela un radu lielu ēnu. Un, ka man nav lielas pieredzes šādu iestāžu apmeklēšanā. Un vēl daudzas reizes atvainojos, izteikdama nožēlu par manu neapdomīgo rīcību un uzvedību šajā iestādē.
Pēc visa šī manis teiktā kundzīte bišku pieklusa un iedodot parakstīt līgumu kļuva mazliet laipnāka. Varbūt tādēļ, ka tur bija pieminēti uzturēšanās maksas norēķinu termiņi. 
Vētra sacēlās brīdī kad pienāca nākamais etaps un atbildīgā persona jautāja kur ir pacienta papīri. Kundzīte atkal sāka drudžaini skraidīt un nervozi vaicāt, kur ir papīri, lai gan skaidri redzēja ka tie ir pie manis... jo pati jau man tos pirms brīža  iedeva rokās, par ko viņai atgādināju. Tajā brīdī sašutums mazliet pieplaka.
Nākamajā etapā atbildīgā persona strikti noteica, ka mums jāizvēlās, ar kuru viņa runās, jo bijām mēs divas pavadošās personas. Mazliet pabrīnījos, bet tā kā stāvēju tuvāk durvīm, izgāju no telpas, lai nemulsinātu cilvēku. Es gan nesapratu, kāda starpība cik cilvēkiem viņa stāstīs visu informāciju. Bet, katram savs. Viņa jau te ir priekšniece, bet es padotais . 
Pametot šo šobrīd tautā ļoti slavēto un par smalku uzskatīto maksas  iestādi, nepameta sajūta, ka zvaigžņu slimība mēdz būt ne tikai skatuves māksliniekiem, bet visiem tiem kuriem ir lielas galvas un ir kur sakāpt lepnumam.
Kļuva nedaudz skumji...

Published by: beata
Published: 08/07/2019 19:59
Viewed 3926 times
Comments: 5
5 people like this blog
Comments (5)
murminators | 20/07/2019 06:13
Cilvēka audzināšanas jautājums, atceroties to, ka cilvēks "audzinās" visa mūža garumā. Lai gan … lai līdz blogā aprakstītajam nonāktu, smadzenēs tautumeitai JAU ir jābūt kādai pelējuma sēnei vismaz sporu stadijā ievazātai. Audzināšana. Par sevi … man laikam izskats tāds, ka ko tādu atļaujas reti. Un ja nu tiešām, tad … raksturs man tāds un darbs, ka tādu cilvēkus jāmāk pie vietas nolikt.
krots4 | 18/07/2019 21:19
Katram savs stils - dažām mans stils patīk, bet citām nepatīk un tā nešķiet mana problēma! ja es mainīšos, tad nepatikšu pirmajām, bet patikšu otrajām. Vienmēr kādam būs brīdi jāpaciešās un nedaudz jāpielāgojās, lai nebesītu sev nervus
dince13 | 18/07/2019 21:23
... un dažām Tavs stils ir vienaldzīgs, un arī tā nav Tava problēma...
-112080 | 24/07/2019 21:15
Šeit iet runa par darījumu sakariem, nevis privātajiem! Šeit ir kontakts starp privātpersonu un iestādes darbinieku, nevis diskotēka, kurā Tu vari būt, kāds esi! Šeit ir darbinieks nedrīkst demonstrēt savu zemo intelektu, bet jāstrādā pēc paredzētās darba kārtības. Tu jau šeit iebrauci arī, kā santehniķis, miegdams ar aci, ierodoties pie klienta labot saplīsušās caurules!
magdahera | 18/07/2019 07:40
:):):) Gadās arī šādi.Es parasti reaģēju, atkarībā no sava garastāvokļa un tā, cik labi esmu informēta par to, kas man pienākas no konkrētās personas.Varu saglabāt mieru, bet varu arī nolikt pie vietas, un būt skarba.
lielais-lacuks | 11/07/2019 00:21
Nākamreiz brauc iekšā ar tanku, visi klanīsies... Vai arī paņem pavadošo svītu - vīrus melnā!
beata | 11/07/2019 01:02
Varbūt pietiktu ar melnu Mercedes?
baltegle | 10/07/2019 15:28
Pazīstama situācija...
At this time, we only use technical cookies to ensure the proper functioning of the website. More information