Log in
Advertise
esija

Violeti-lillā mans pavasarīgais sveiciens :)

Violets

Mistērija, intuīcija, neviendabība. Violetā krāsa tiek saistīta arī ar mākslinieciskumu, garīgumu un dižciltību. Violets var liecināt par kādas jaunas savas personības šķautnes apzināšanos. Violets var liecināt arī par zināmu nemieru, vairāku iekšēju spēku savstarpējo cīņu. Violetā krāsa rosina iedvesmu, jaunradi un viedus sapņus. Meditācijās šī krāsa palīdz atklāt gan pagātnes apstākļus, gan attiecību samezglojumus.
p.s... tas netīšām google-māte atrasts skaidrojums... ;) tā kā par mani  ;); foto- no mana mazdārziņa pirmajiem prieciņiem

Published by: esija
Published: 26/03/2019 22:52
Viewed 3894 times
Comments: 5
1 people like this blog
Comments (5)
beata | 01/05/2019 22:13
Krāsas dažādi spēj ietekmēt cilvēku. No zi­nātnes viedokļa, gaisma ir elektromagnētiska enerģija, ko rada saules starojums dažādos viļņu garu­mos. Kad šie elektromagnētiskie viļ­ņi atsitas no priekšmetiem un atstarojas cilvēka acīs, cilvēks sajūt gaismu. Viss, ko redzam, ir gaismas atstarošanās rezultāts. Gaismas dažādās frekvences (krāsas) dažādi ietekmē cilvēka organismu. Dažas krāsas vieglāk ietekmē sma­dzeņu augstākās frekvences, jo tām ir augstākas gaismas viļņu frekvence. Citas spēj ietekmēt organisma sistēmas vai enerģijas, jo tām ir zemāka frekvence. Krāsu ietekmei uz cilvēku var ticēt un var neticēt. Viss ir atkarīgs no dzīves uztveres :)
sunny69 | 17/04/2019 15:51
Tas tiešām ir pavasara sveiciens.
shaitans | 02/04/2019 04:14
Es par autori gan neko nesaku, jo nepazīstu viņu, bet tie teksti par krāsu nozīmi man gan liekas nedaudz muļķīgi, jo cilvēku nevar noraksturot un noteikt rakstura iezīmes pēc tā, kāda krāsa šim patīk un google ir pilna visādiem skaidrojumiem, testiem utt, kuros ja tā labi vēlas ik katrs var ko sev atbilstošu piemeklēt savam raksturam.
krots4 | 01/04/2019 18:52
piekrītu šaitanam - bilde laba, bet autore jau kuro gadu zīmē no sevis noslēpumaini smejoši skarās ziedošo pusmūža pieredzes apsudraboto birzi
esija | 02/04/2019 22:43
jā, fotknipši (arī violetlillā) mani ! Piekritīšu shaitans- "par autori gan neko nesaku, jo nepazīstu viņu", savukārt krots4 atļaujas spriedelēt viszinīgi, kauč pats vēl neredzamāks par saucamo autori... P.S. es vismaz identificējos ar aktuāliem foto, hi :) Krots4- Lai veicas būt aktuālam !
shaitans | 29/03/2019 03:48
Labs foto, bet teksts gan dīvains.
At this time, we only use technical cookies to ensure the proper functioning of the website. More information