Log in
Advertise
bingooo

Šī diena un šis brīdis...

Šī diena un šis brīdis ir vislabākais, kas mūsu dzīvē var būt. Rītdiena nebūs labāka. Ja šķiet, ka laime būs rīt, – tā tikai prāts mūs čakarē. Ieraudzīt dzīvi visā tās pilnībā, fantastisku, aizraujošu, traku, gudru un negudru vienlaikus, – tā ir īstā gudrība un arī recepte, kā šī diena būtu jāpavada. Spontāni, ar pilnu sirdi, kā pēdējā. Ar domu, ka to, ko neizdarīji šodien, neizdarīsi arī rīt.

Published by: bingooo
Published: 22/02/2019 16:08
Viewed 3129 times
Comments: 2
3 people like this blog
Comments (2)
beata | 02/03/2019 18:12
Šī diena un šis brīdis ir vislabākais, kas mūsu dzīvē var būt.(... ) (c) Pilnīgi pareizi! Šodien un tagad. Izdzīvot, izbaudīt un priecāties par to kas mums dots.
magdahera | 24/02/2019 13:30
Nezinu, vai kāds tā nu sēž, neko nedarot, un filozofējot... katrs dzīvo savu dzīvi, kā uzskata par pareizu šobrīd, un dzīvo ar plāniem nākotnē.Dzīve ir jādzīvo ar domu, ka viss, kas vēl notiks, ka ir iespējams nodzīvot garu un laimīgu mūžu. Laime.Laime ir ik dienu, tikai jāmāk to redzēt.Dzīve sastāv no daudzām laimītēm(prieka).Liela laime ir retāk, jo ieguvums lielāks, jo izjūta spēcīgāka. Tā dzīves uztvere ir atkarīga no cilvēka būtības.Optimists nesapratīs pesimistu, un otrādi.Mainīt, cilvēki sevi nevar, un uztveri arī nē.
At this time, we only use technical cookies to ensure the proper functioning of the website. More information