Ielogoties
Reklāma

Rabarberu maize

Informācija
Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 25/06/2009 19:54
Recepte lasīta 6345 reizes
Recepte saglabāta favorītos 7 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 7 - 8 rabarberu kāti
- 7 - 8 ēd.k. cukurs
- 3 ēd.k. skābais krējums
Mīklai
- 3 ēd.k. cukura
- 1 t.k. sāls
- 35 gr. raugs
- 100 gr. eļļa
- 200 gr. ūdens
- 2 glāzes milti
Pagatavošanas process:
Iejauc mīklu, atstāj 10 minūtes raudzēties, tad izrullē un liek uz pannas. Pārkaisa ar nomizotiem un sagrieztiem rabarberiem. Cep aptuveni 220 grādu temperatūrā 25 - 30 minūtes.
Sajauc cukuru ar skābo krējumu un pārlej rabarberiem aptuveni 5 - 10 minūtes pirms cepšanas beigām, var pārkaisīt ar kanēli.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 40

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
grafiti39 | 08/09/2009 23:08
tur, kur to cukuru sajauc ar skābo krējumu, vajadzētu kādu olu piesist klāt... ir labāk... pamēģiniet... ābolmaizesa arī tā var cept...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas