Ielogoties
Reklāma

Pupiņu sautējums

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 03/03/2012 20:21
Recepte lasīta 5063 reizes
Recepte saglabāta favorītos 20 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (4)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 galviņas sīpolu
- 20 cm purava baltās daļas
- 1 liels tomāts
- 100 g svaigā jaunpiena siera
- 0, 5 kg vārītu pupiņu
- 3 ēdk. sviesta
- sāls
Pagatavošanas process:
Uz pannas izkausē sviestu un tajā apcep kubiņos sagriezto sīpolu un pusriņķīšos puravu. Uzber sāli pēc garšas. Kad sīpoli ar puraviem gatavi, pievieno rupji sagrieztu tomātu (var likt mazos tomātiņus - tad tos sagriež uz pusēm). Kad tomāts ir pajucis, pieliek pupiņas un sieru. Visu samaisa, uguni izslēdz un patur uz pannas zem vāka, kamēr siers paliek mīksts, bet ne kūst.

Sautējums ir ēdams gan silts, gan atdzisis.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas