Ielogoties
Reklāma

Vasaras skābeņu zupa

Informācija
Autors: 1xtraks
Visas receptes, ko publicēja 1xtraks
Recepte publicēta: 29/06/2011 22:44
Recepte lasīta 5833 reizes
Recepte saglabāta favorītos 50 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- 200 gr. svaigu skābeņu
- 700 gr. gaļas (cūku ribiņas)
- 100 gr. žāvēta ribiņa
- olas
- burkāni jaunie svaigi 3 gab.
- buntīte dilles
- jaunie kartupeļi
- sāls
- pipari
- ķilociņš
- sīpols
Pagatavošanas process:
Uzvāram buljonu pievienojam sīpolu, ķiplociņu piparus, sāli, izņemam gaļu, pievienojam buljonam burkānus un kartupeļus, kad kartupeļi mīksti pievienojam sasmalcinātas skābenes un dilles, pavāram vēl 5 min., zupa gatava.

Pasniedzam ar krējumu un olu, vienu uz porciju, atseviški pasniedzam gaļu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
arnika | 02/08/2011 08:15
pēc Jāņiem, ceru, ka skabenes ir nopļautas, un ataugušas, citādi tur daudz skābeņskābes, tas nav veselībai labi
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas