Ielogoties
Reklāma

Rupjmaizes uzkodas

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 15/09/2010 07:03
Recepte lasīta 10749 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- 1 rudzu maizes klaipiņš
- 100 g sviesta
- 200 g biezpiena
- 200 g pesto mērces
- sāls
Pagatavošanas process:
Maizei nogriež garoziņu visapkārt, sagriež to 4 daļās šķērsām gareniski. Biezpienu izberž caur sietiņu un ļoti labi samaisa ar siltu sviestu un sāli viendabīgā masā. Ņem šķēli maizes un pārziež to ar pusi biezpiena masas, tad virsū nākamo šķēli maizes liek un to pārziež ar pesto mērci, tad nākamo šķēle maizes pārziesta ar biezpiena masu un pa virsu maizes šķēle. Nedaudz to ’’klaipiņu’’ saspiež un ievieto uz pāris stundām ledusskapī, lai sastingst sviests. Izņem laukā un uzmanīgi griež apmēram 1.5 cm biezās šķēlēs, kuras savukārt sagriež apm. 1.5 cm biezos kubiņos. Kārto uz šķīvja - var saspraust ar kenapē dakšiņu vai arī stāv tāpat. Izrotā ar tiem pašiem zaļumiem, kas ir pesto mērcē.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
blonda-98 | 22/05/2014 21:38
domaju, ka gaŗšīgi un var arī ar tomatiņiem un olivām dekorēt mmmm
dzele | 16/07/2013 13:51
vienkarši, bet eleganti un nekā lieka:) feini
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas