Uzkodas / Siera uzkodas - 5
Rīta maizītes Rīta maizītes (0)

- kāda no itāļu maizēm - cietais siers - ābols - vīģu ievārījums (recepte būs)

Vispirms uzvāra vīģu ievārījumu, vai var izmantot Gastronom pirktu... 8 vīģes sagriež gabaliņos, sīrups (glāze cukurs + 1 gl ūdens). Vīģes v ...

Cepts Bri siers Cepts Bri siers (3)

- Brī siers - vīnogu kauliņu eļļa (jo tai nav nekādas nevajadzigas piegaršas) - mannā ar klijam (var ari miltos, bet tad nav tik garšigi) - 1 ola

Sieru sagriež apmēram 7-10mm šķēlēs, panē olā un manna kādās 3 kārtās ola-manna, ola - mannā. Liek cept kārtigi uzkarsetā eļļā, cep apmēram ...

Siera bumbiņas Siera bumbiņas (2)

- 150 g ūdens - 1/4 tējk. sāls - 25 g sviesta - 100 g miltu - 30 g rīvēta siera Holandes vai Parmezāna - 2 olas

Katliņā uzvāra ūdeni ar sāli un svietu. Nepārtraukti maisot pievieno miltus - masa savelsies kamolā. Noņem no uguns ktlu un pievieno sieru, ...

60 minūtes

Pildītas krabju nūjiņas Pildītas krabju nūjiņas (4)

- 10 krabju nūjiņas - 4 olas - 150 g siera - 175 g majonēze - milti apviļāšanai - eļļa cepšanai

Atkausē krabju nūjiņas un atrullē. Novāra cieti 2 olas un sarīvē tās. Sarīvē sieru skaidiņās. Sajauc olas, sieru un majonēzi biezā masā. Lie ...

60 minūtes

Šķīvja siers... vēl var paspēt:) Šķīvja siers... vēl var paspēt:) (3)

- 2kg biezpiens - 400gr sviests - 8 olas - ķimenes - sāls

Biezpienu krietni samīca ar sviestu , olām, ķimenēm, sāli - un saliek cieti saspiestu uz šķīvja, nogludina, pārklāj ar augu lapām, lai sakrū ...

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.