Gardā cepamgaļa
- svaigs šķiņķa gabals 2 kg - paprika 2 gb - sīpoli 3 gb - mazie tomātiņi 0,5 kg - cauraudzis kūpinājums 0,5 kg - citronpipari, sāls, garšaugi, eļļa
Svaigu gaļu griež palielos gabalos, sprauž uz iesma, pamīšus ar šķēlēs sagrieztu papriku, sīpolu, kūpinājumu, veseliem tomātiņiem. Cep uz gr...
Cūciņas līkās kājiņas
5 cūciņas kājiņas, jeb(ļeškas) - ķiploksāls, - dažāda veida dārzeņi pēc gaumes - garšvielu maisījums - vegeta - 3 ķiploki - tomāti
Cepeškrāsnī - vajadzīgs māla padziļš trauks pagatavošanai. Cūkas stilbiņus ieberž ar vegetu un apber ar ķiploksāli, ar nazi iedurot uztaisa ...
Mērkaķa smadzenes
- 600 g maltas cūkgaļas - pipari, sāls - pēc garšas - 3 saspiestas daiviņas ķiploku - 1 vidējs sīpols - 300 g skābs krējums - 200 g rīvēts siers
Pie maltās gaļas pieliek sāli, piparus, ķiplokus, samīca, ieklāj formā, plānos gredzenos sagrieztus sīpolus, uzliek reti virsū, pārlej ar kr...
40 minūtes
Cita omlete
- lielai pannai pietiek ar 3-4 olām - viss,kas ledsškapelē palicis "pāri" - obligāti - vai nu krējums, vai majonēze (krējums var būt arī tāds... nu..pastāvējis 3 dienas :)
ļoti elementāri - uz pannas sacep to,kas "palicis pāri":) - kaut kāds desas gabaliņš, kūpinātās gaļas maliņu, kuru uz maizītes šķē...