Visas receptes, ko publicēja helgi - 10
Lētā ābolu kūka Lētā ābolu kūka (0)

- 2 olas - 1 gl. cukura (var mazāk) - 1 gl. kefīra - 2 gl. miltu - 1.tējk. dzeramās sodas un nedaudz 9% etiķa - 3-5 skābi āboli - kanēlis

Olas ar cukuru saputo. Pievieno kefīru, sijātus miltus. Labi izmaisa, pieliek ar etiķi sajauktu dz.sodu. Samaisa. Masu liek silikona veidnē ...

Burkā sautēti dārzeņi ar gaļu Burkā sautēti dārzeņi ar gaļu (0)

- 2 tomāti - 1 sarkanā paprika - 5 vidēji burkāni - 2 baklažāni - 2 cukini - 2 kartupeļi - 1 liels sīpols - 2 ķiploka zobiņi - sāls, lauru lapa, pāris graudiņi smaržīgo piparu - 600 gr svaigas cūkgaļas šķinķa

Gaļu sagriezu gabaliņos, bļodiņā samarinēju ar Latplantas šašliku marinādes garšvielām un uz apm. stundu ielieku ledusskapī sadraudzēties ar ...

Kartupeļu, tomātu un siera sacepums Kartupeļu, tomātu un siera sacepums (1)

- kartupeļi 1 kg - maltā gaļa 1 kg - siers 150-200 g - sīpoli 2 gab - tomāti 3 gab - sviests 150 g - sāls, pipari - olīveļļa

Izvāram nomizotus kartupeļus. Sālīt kartupeļus vārīšanās procesā. Kad kartupeļi gatavi sastāmpājam tos biezputrā ar sviestu. Apcept malto cū ...

Kefīra aukstā zupa Kefīra aukstā zupa (0)

- vārīti kartupeļi - nelieli 2.gab. - svaigi lauku gurķi 3.gab. - cieti novārītas olas 3.gab. - doktordesa 200-300gr - kefirs 0.5 % - krietna sauja lociņi vai citi zaļumi - sinepes - sāls (Izejvielu proporcijas nav stingri noteiktas.)

Kartupeļus, gurķus, olas, desu un zaļumus sīki sagriež. Sajauc ar kefīru (ja kafīrs treknāks, tad nedaudz atšķaidu ar ūdeni), pievieno sāli ...

20 minūtes

Cepumu un Mascarpone siera kūka Cepumu un Mascarpone siera kūka (0)

Pamatnei: - 300 g „Selgas” cepumu - 125 g sviesta Kūkas pildījumam: - burciņa ķiršu kompota (vai 300gr saldētu ķiršu ) der arī citas paskābas ogas - ja kompots skābs, tad tam pievieno 1-2 ēd.karotes cukura 1.5 ēd. karotes želatīna Krēmam: - 500 gr Maskarpone siera - 200-250 ml saldā krējuma - 6 ēd. karotes cukura - 15 gr. želatīna Dekorēšanai: - 300-400 gr. vīnogas bez kauliņiem (der arī citas ogas vai augļi) - 15-20 gr želatīna - 150gr ķiršu kompota šķidruma (der arī 1 paciņa ogu želejas)

Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā. Masu ieklāj kūkas formas pamatnē un maliņas apmēram 2 cm augstumā. ...

Falšais zaķis Falšais zaķis (0)

- 1 kg maltas cūkgaļas - 4-6 ķiploka daiviņas - 3 vidēji burkāni - rīvmaize (vai 2 šķēles baltmaizes bez garozas) - 1-2 tējk. samaltu ķimeņu (var arī nemaltas) - 2 ēd. k. skāba krējuma - 2 olas - sāls - pipari - olīveļļa pannas izsmērēšanai

Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi, burkānus sarīvē nelielās skaidiņās. Rīvmaizi izmērcē ūdenī. Maltajā gaļā iesit ol ...

Pupiņu zupa ar kūpinātām ribiņām Pupiņu zupa ar kūpinātām ribiņām (0)

- 600 g kūpinātu ribiņu - 300 g pupiņu - 3 burkāni - 3 kartupeļi - 2 saujas grūbu vai putraimu - 2 sīpoli - 1 lauru lapa - pipari - sāls - skābais krējums - mazliet zaļumi (pētersīļi vai selerijas)

Uz nakti iemērc pupiņas un grūbas. 1. Ribiņas kopā ar izmērcētām pupiņām liek vārīties ūdenī. Pēc 20 minūtēm pievieno izmērcēta ...

120 minūtes

Cūkgaļas galerts Cūkgaļas galerts (4)

- 2 cūkas kājas ar stilbiņiem - 2-3 ķiploku daiviņas (vai sīpols) - burkāns - pētersīļu saknes - sāls - pipari - lauru lapa

Notīrītas cūku kājas, noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm. Nomazgā, visu gaļu ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai visi ...

90 minūtes

Biezpiena plācenīši ar burkāniem Biezpiena plācenīši ar burkāniem (2)

- 3 vārīti burkāni - 400 gr sausa biezpiena - 2-4 olas - 1-1/2 glāzes miltu - 1-2 ēd. karotes cukura - 1 tējk. vaniļas cukura - šķipsniņa sāls Ja vēlās panēt, tad vēl nedaudz milti panēšanai

Vārītos burkānus uz sakņu rīves smalki sarīvējam. Biezpienam pievienojam cukuru, sāli, vanilīna cukuru, rīvētos burkānus, labi samaisam, pie ...

30 minūtes

Cūkas kakla karbonādes cepetis Cūkas kakla karbonādes cepetis (2)

- 2 kg cūkas kakla karbonādes - 2 galviņas ķiploki - klasiskās sinepes - sāls

Gaļas gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Ja ķiploku daiviņas lielas, tās sagriež mazākos gabaliņos.

120 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.