Visas receptes, ko publicēja rebekka - 14
Fiksie pīrādziņi ar gaļu vai biezpienu Fiksie pīrādziņi ar gaļu vai biezpienu (1)

- 0.5 pīrādziņu gaļa - sīpols - kārtainā bezrauga mīkla (nopērkama gatava veikalā) - sāls - pipari

Izkaisa uz galda virsmas miltus un ar veltni izrullē mīklu plānā taisnstūrī, tad ar nazi sagriež trijstūros, apmēram plaukstas lielumā. Resn ...

Biezpiena klimpas Biezpiena klimpas (2)

- 1 paciņa biezpiena - 5 tējkarotes rīsu milti (var likt parastos, kviešu) - 1 ola - 3 tējk. cukurs - šķipsna sāls - ūdens

Katliņu ar ūdeni un šķipsniņu sāli liek vārīties, tikmēr samaisa visas sastāvdaļas klimpām, t.i. biezpienu ar cukuru, iesit veselu olu un ie ...

Suši Suši (1)

- žāvētas jūras aļģu lapas, kurās ietin suši - 2 gl. rīsu - 3, 5 gl. Ūdens - soja - 150 gr. svaigs lasis - svaigs gurķis( es ņēmu garo) - filadelfijas siers, vai mūsu pašu dzintara (sieru var likt un var nelikt- gaumes lieta) - ~ 5-6 ēd.k. Rīsu etiķis - Vasabi – ļoti asa Japānas mārrutku pasta (esmu likusi arī mūsu paštaisītos mārutkus) - ingvers marinēts, man labāk patīk rozā

Novāra rīsus kā rakstīts uz paciņas, gatavus apslaka ar rīsu etiķi. Kamēr vārās rīsi un dziest, sagriežu garenās strēmelītēs lasi un gur ...

Pildītas kabaču laiviņas Pildītas kabaču laiviņas (0)

- 5 mazi kabacīši ~ 15 cm gari - 3 sīpola galviņas - 2 palieli burkāni - 50 gr. sviests - ķiploksāls - vegeta - 100 g. siers - 1 ola - 3 ēd. k. majonēze

Cepešpannu iesmērē ar eļļu un liek uz pusēm pārgrieztus (gareniski) kabacīšus, kam izņemtas sēklas (izdobj viducīti). Iepriekš kabacīšus ier ...

Tomāti želejā Tomāti želejā (1)

- 2 kg stingri tomātiņi - 6 galviņas sīpolu - 30 malnie pipari - 5 smaržīgie pipari. - dilles ar visiem kātiņiem - 6 mazas laurlapiņas - 6 ēd k. želantīna - 1, 5 L ūdens - ~ 4 ēd.k. ētiķa esences - 4 ēd.k. cukura 2 ēd k. sāls - 12 ķplociņi

Tīrās 0.5 L burciņās liekam ķiplokus, laurlapu un dilles, tad pamīšus tomāta šķēles un sīpola šķēles, kamēr burciņas pilnas. Atsevišķi g ...

Lečo Lečo (2)

- 2 kg sīpoli - 2 kg paprika - 2 kg burkāni - 2 kg tomāti (bez mizas) - 0.8 kg ķiploki - 1 gl eļļas - pipari - sāls - esence 2 ēd.k. (Var likt arī kabaci)

Visu sagriežu stienīšos un lieku katlā (tomātus apakšā, jo pēc tam viss atsulosies pats) + garšvielas (izņemot esenci, kuru pievienoju pašās ...

Sēņu soļanka burciņā Sēņu soļanka burciņā (1)

- 2 Kg sēņu var dažādu, tikai ne rūgtās - 2 kg burkānu - 2 kg sīpolu - 1 kg paprikas - 2 kg tomātu bez ādas vai 300 gr. tomātu pastas - sāls - pipari melnie - 1 ēd.k esence

Sēnes, burkānus, sīpolus un papriku sagriežu un sacepu katru atsevišķi eļļā, noplaucētiem tomātiem noņemu ādu un arī sagriežu, pielieku pārē ...

Burkānu pankūciņas Burkānu pankūciņas (0)

- Kad izspiež sulu no burkāniem, biezumus nemetam āra ~ 500 gr. - 4 olas - 1 1/2 gl. piena - norīvē vienam citronam miziņu - glāze ar kaudzi vai 5 ēd.k. ar kaudzīti kukurūzas miltu - 3 ēd.k. cukura - krējums

Burkāniem pieliek cukuru un rīvēta citrona miziņu, olas dzeltenumus, tad kukurūzas miltus un pienu. Beigās iecilā saputotus olu baltumus un ...

Rabarberu ievārījums Rabarberu ievārījums (0)

- 1.5 kg rabarberu - 1 kg cukura - 1 apelsīna miziņa (tikai oranžā daļa bez baltās)

No paša rīta sagriežu notīrītus rabarberu kātus + smalki sagrieztu vai sarīvētu apelsīna miziņu un apberu ar cukuru, lai atsulojas. Vakarā v ...

Vafeles "Gardās" Vafeles "Gardās" (3)

- 1 gl. piena - 1 gl. cukura - 2 pac. sviesta vai 300 ml. eļļas - 2 gl. miltu - vanilīns vai vaniļas cukurs

Cukuru ar sviestu maisa kamēr cukurs gandrīz izkusis, pievieno miltus un vanilīnu, izmaisa tad pakāpeniski pievieno pienu. Mīkla pēc konsist ...

Fiksā kūka Fiksā kūka (5)

- 1 bundžiņa vārītā iebiezinātā piena - 1 paciņa sviesta - 1 gl. milti - 1 gl. cukurs - 4 olas - naža gals soda - vanilīns

Pamatnei: Olas sakuļ ar cukuru apm. min 5. lai masa dubultojas. (Nemēdz būt par daudz saputots) iesijā miltus + sodu + vanilīnu. Visu samais ...

45 minūtes

Jogurta kūka Jogurta kūka (0)

- 400 g saldu cepumu - 1 l mazkaloriju jogurta - 2 ēdamkarotes želatīna - 0, 5 kg persiku (nektarīnu)

Cepumus sadrupina. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Formā ar noņemamām malām ieklāj pārtikas plēvi. Cepumus saber formā, izlīdzina. Uzbriedin ...

Kabaču pankūkas Kabaču pankūkas (0)

- 1 paliels kabacis - 2 olas - sāls - pipari - milti - pētersīļu zaļumi - 1 daiviņa ķiploka - eļļa

Kabaci sarīvē uz rupjās rīves. Lielākus kabačus pirms rīvēšanas nomizo, izņem sēklas. Olas sakuļ ar sāli, pieliek rīvētajiem kabačiem, samai ...

Kāpostu tīteņi ar biezpienu Kāpostu tīteņi ar biezpienu (4)

- 1 jaunais kāposts - 500 g biezpiena - 50 g valriekstu - 3 daiviņas ķiploka + ķiploks mērcei - 4 ēdamkarotes skābā krējuma + krējums mērcei - sāls - eļļa

Kāpostu lapas atdala no kacena, vāra sālsūdenī 5 minūtes, izņem no ūdens, notecina. Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, krējum ...

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.