Visas receptes, ko publicēja guanche - 16
Folijā cepts lasis ar diļļu mērci Folijā cepts lasis ar diļļu mērci (1)

- lasis 700 gr - sviests - estragons (1 ēdamkarote) - citrona sula (1 citrons) - baltvīns - pipari - majonēze - svaigas dilles

Sagatavo tik daudz folijas gabalu, cik ir laša gabalu. Katru folijas gabalu iesmērē ar sviestu, uz tā uzliek lasi. Lasim uzber sausu estrago ...

40 minūtes

Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums (3)

- saldēta zivju fileja, ap 1 kg - kartupeļi 1-1,5 kg - siers 200 g - piens 150 ml - sviests 50 g - zaļumi - ingvers - milti - eļļa - garšvielas

Zivju fileju atsaldē, sagriež mazos gabaliņos un ierīvē ar garšvielu un sāls maisījumu. Nomizo kartupeļus un liek vārīties.

100 minūtes

Siera salāti ar tomātiem un olām Siera salāti ar tomātiem un olām (1)

- siers 250 gr - 4 cieti vārītas olas - 3 tomāti - 2-3 daiviņas ķiploka - majonēze

Sarīvē sieru, Smalki sagriež olas. Sagriež tomātus. Izspiež ķiploku. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un samaisa ar majonēzi. ...

40 minūtes

Padomju salāti Padomju salāti (4)

- 200 gr. vārīta desa (var izmantot vistas vai citu liesu vārītu gaļu) - 2-3 marinēti gurķi - 2-3 vārīti kartupeļi - zaļie zirnīši - ap 200 gr. - 3 cieti vārītas olas - 1 vārīts burkāns - majonēze - sāls

Visas sastāvdaļas smalki sagriež, pievieno sāli (ja nepieciešams) un sajauc ar majonēzi. Ja ir vēlēšanās, var pievienot arī svaigu gurķi, sī ...

60 minūtes

Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu (0)

- vārītas garneles 500 gr. - ķiploks - 5 daiviņas - sojas mērce - 3 ēdamkarotes - citrona vai laima sula (var būt abas) - no augļa pusītes - pipari - eļļa cepšanai

Atsaldē garneles, ja tās ir sasaldētas. Sīki sagriež ķiploku un dažas minūtes cep eļļā. Pievieno vārītas garneles (ja nopirktās garn ...

20 minūtes

Kabaču un paprikas uzkodas Kabaču un paprikas uzkodas (1)

- 2 maziņi kabači - 1 paprika - citronu sula - 1 ēd. k. - ķiploks - 3 daiviņas - sinepes - 1 tējkarote (ja asās) - baziliks, sāls, pipari, olīveļļa

Kabačus sagriež apmēram 1 cm biezās ripiņās un apcep olīveļļā. Notīra, sagriež papriku un arī nedaudz apcep olīveļļā. Smal ...

60 minūtes

Vista ar ananasiem un kariju Vista ar ananasiem un kariju (0)

- vistas fileja - 400-500 gr. - konservēti ananasi - 150 gr. (viena bundžiņa) - 3 tomāti - 1 sīpols - ingvera sakne (apmēram 3 cm garumā) - 3 daiviņas ķiploka - karijs - 2 tējkarotes - sojas mērce - 3 ēdamkarotes - čili pipari - 1/4 tējkarotes pulvera vai 1/4 vesela pipara - kartupeļu ciete vai milti - eļļa cepšanai - pētersīļi - sāls

Nomazgāt, apžāvēt un mazos gabaliņos sagriezt vistas fileju. Arī ananasu sagriezt mazos gabaliņos (nolieto šķidrumu neizliet). Notīr ...

120 minūtes

Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem (1)

- 2 jūras karūsas - 1 sīpols - 1 paprika - 1 tomāts - ingvera sakne, aptuveni 30 grami - jūras sāls - pipari (var izmantot citronpiparus) - olīveļļa

Zivis nomazgā, notīra un izķidā (ja tas nav izdarīts veikalā). Nosusina papīra dvielī. Gan iekšpusē, gan ārpusē karūsas ierīvē ar sāli un pi ...

60 minūtes

Garšīgās liellopu gaļas kotletes Garšīgās liellopu gaļas kotletes (1)

- 0,5 kg maltas gaļas (liellopu) - rieciens rupjmaizes bez garozas - 1 ola - 1 neliels sīpols - 1 neliels kartupelis - daiviņa ķiploka - sāls, pipari - eļļa cepšanai

Sīpolu, kartupeli, ķiploku, ūdenī izmērcētu rupjmaizi sarīvē vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā un savieno ar malto gaļu. Pievieno sāli, piparu ...

60 minūtes

Folijā cepta forele Folijā cepta forele (0)

- 2 foreles - 1 vidējs tomāts - citrons - laims - lociņi (baltā daļa) - pētersīļi - baziliks - estragons - ķiploks (1 daiviņa) - sāls - zivju garšviela - folija - sviests vai eļļa

Tomātu aplej ar vārošu ūdeni, noņem mizu, izņem sēklas. Tomātu sagriež kādās 10 daļās. Sagriež bazilika lapas un sajauc ar sagriezto tomātu. ...

60 minūtes

Siera Rafaello Siera Rafaello (2)

- siers - krabju nūjiņas - ķiploka daiviņa - melnās olīves bez kauliem

Sarīvē sieru un krabju nūjiņas. Saspiež ķiploku un pievieno sarīvētajam sieram. Sieram pievieno majonēzi bet ne pārāk daudz - tā lai izveido ...

30 minūtes

Kanāriešu avokado mērce Kanāriešu avokado mērce (4)

- 2 lieli avokado - 1 sarkanais sīpols - 1 asais sarkanais pipars - citrona sula (viens citrons) - 250 g olīveļļa - 1 olas dzeltenums

No avokado izņem mīkstumu. Smalki sagriež sīpolu un piparu. Kopā sajauc avokado, sīpolu, piparu, citrona sulu, olas dzeltenumu. Ja nepiecieš ...

20 minūtes

Ar garnelēm pildīti avokado rozā mērcē Ar garnelēm pildīti avokado rozā mērcē (5)

- avokado - garneles - citronu sula - nedaudz pētersīļu - ketčups, majonēze, sinepes, brendijs - mērcei.

Gatavu avokado gareniski pārgriež uz pusēm, izņem kaulu un ar karotīti izņem mīkstumu. Izņemtajai masai pievieno nedaudz citronu sulas, lai ...

30 minūtes

Makaronu salāti ar dārzeņiem Makaronu salāti ar dārzeņiem (0)

- makaroni - gurķis 1/2 gab (garais) - tomāti 3-4 - paprika 1 gab. - siers 100 gr. - ķiploks 1 daiviņa - majonēze vai krējums - garšvielas Izejvielu daudzumu var mainīt pēc garšas garšas.

Izvāra makaronus. Notīra papriku. Nomazgā un sīki sagriež gurķus, tomātus, papriku, sieru. Izspiež ķiploku. Visas sastāvdaļas savieno, pievi ...

40 minūtes

Siera - augļu salāti Siera - augļu salāti (0)

- 1 apelsīns - 1 ābols - 1 sīpols - 2-3 cieti vārītas olas - siers 200 gr. - majonēze

Izvāra olas un smalki sagriež. Sarīvē sieru. Smalki sagriež arī apelsīnu, ābolu un sīpolu. Visas sastāvdaļas salātu traukā klāj kārtām, katr ...

45 minūtes

Asiņainā Mērija Asiņainā Mērija (5)

- degvīns 50 g - tomātu sula 200 g - Vorčesteras mērce 1/2 tējkarote - Tabasco mērce 5-7 pilieni - Laima vai citronu sula 1/2 - 1 tējkarote.

Visas sastāvdaļas samaisa vai kopā ar ledu sakuļ šeikerī. Rotāšanai var izmantot seleriju, olīves, citronu, laimu, cherry tomātus. ...

10 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.