Visas receptes, ko publicēja uzticamaa - 4
Cepts baklažāns ar tomātiem un sieru Cepts baklažāns ar tomātiem un sieru (4)

- 1 vidējs baklažāns - 2 tomāti - 100 gr siera - galviņa kiploku - sāls un pipari pēc garšas

Nomazgā dārzeņus, sarīvē sieru, caur ķiplokspiedi izspiež visus ķiplociņus. Baklažānu pārgriež gareniski uz divām daļām. Ar dakšu kārtīg ...

45 minūtes

Biskvīta torte ar vārīto krēmu. (Liela) Biskvīta torte ar vārīto krēmu. (Liela) (0)

Biskvītam: - 10 lauku vistu olas - 10 ēd.karotes miltu - 10 ēd.karotes cukura Pildījumam: - 500gr. sablenderētu zemeņu masas (var izmantot arī apmēram 400 gr. skābu jānogu, upeņu vai ērkšķogu ievārījumu) Vārītam kūkas krēmam: - 1 gāze (200 gr.) piena - 2 olas - 1 ēd.karote milti - 1 ēd.karote kartupeļu miltu - 3 ēd.karotes cukura - 200 gr.sviesta vai maztauku margarīna (var arī 100gr.) - nedaudz vanilīns Tortes virsai: - apmēram 1kg svaigas vai saldētas cukurotas zemenes (vai citi sezonai raksturīgi augļi vai konpoti: kivi, ķirši, persiki, utml.) - 1 glāze sulas (zemeņu vai kāda cita sezonai raksturīga, der arī veikalā nopērkamās sulas) - 4 tējk. želatīna - nedaudz kokosskaidiņu vai cepumu (biskvīta) drupaču tortes ārmalu apkaisīšanai.

Ar mikseri kārtīgi un pamatīgi saputo olas ar cukuru līdz masa kļūst gaiša un pavairojusies 3-4 reizes. Masai caur miltu sietu purinot piesi ...

180 minūtes

Nevārītas upenes ziemai. Nevārītas upenes ziemai. (7)

- 2 kg pārlasītu nesaspaidītu, svaigi lasītu upeņu - 1800 gr cukura Tīri ar dzeramo sodu izmazgātas un cepeškrāsnī izkarsētas stikla burciņas. Tīri izmazgāti un ūdenī 5.min. novārīti aizgriežamie burku vāciņi.

Upenes samaļ gaļas mašīnā, liek lielā māla (vai emaljētā) bļodā. Pieber cukuru un ar lielu, līku koka karoti ar roku prātīgi maisa kamēr vis ...

60 minūtes

Lielais šokolādes kekss ( apm.2kg.) Lielais šokolādes kekss ( apm.2kg.) (6)

- 200.gr. sviesta (cepamā margarīna) - 4 olas - 2 gl. cukura - 3 gl. miltu - 1 gl.skāba krējuma (kefīra; rūgušpiena) - ½ tējk. dzeramās sodas - šķipsniņa sāls - šķipsniņa vanilīna cukura - rīvēta citrona miziņa (vai citrona pārt. esence) Glazūrai: - 4 ēd.k. skāba krējuma - 6 ēd.k. cukura - 4 tējk. kakao pulvera - šķipsniņa vanilīna cukura vai citrona(riekstu) esences

Kausē sviestu, pieliek cukuru un putojot pievieno olas. Pieber miltus, sāli. Masai pielej krējumu un dzēstu dz.sodu (uzpilina galda etiķi). ...

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.