Visas receptes, ko publicēja neparastaa - 8
Dietiskās kotletes Dietiskās kotletes (3)

- malts cūkgaļas sķiņķis apmēram 300 gr., samalts brīdī, kad to redz uzticams cilvēks - viena ola - viens liels burkāns - gabaliņs kabača (var ari nebūt) - paprika - baziliks - malti pipari - ķimenes un bik sāls

Burkānu un kabaci sarīvē uz smalkās rīves, papriku sagiež smalkos gabaliņos. Visu samīca kopā ar gaļu un garšvielām, mīcot pielej drusku ...

Veselīgās brokastmaizītes Veselīgās brokastmaizītes (1)

- apaļās graudu galetes - tomāts vai gurķis - diedzētas redīsu sekliņas.. - kausētais siers "Dzintars" ar pazeminātu tauku saturu

uzmanīgi uzmērē sieru uz galetes.. (uzmanigi, jo citādi tā galete sadrups) uzliek tomātu, uzkaisa redīsu sēkliņas.. aiziet vingrot.. ...

Maigā zaļo zirnīšu zupa Maigā zaļo zirnīšu zupa (10)

- 200 gr zaļo saldo zirnīšu (svaigi vai saldēti) - 1/3 paciņas kausētais siers "Dzintars" ar pazeminātu tauku saturu - 1 ēdamkarote ar kaudzi sausais sojas piens - 1-2 ēdamkarotes diedzētie kviešu graudi - dilles

Zirņus ieber katliņā pārlej ar vārošu ūdeni tā, lai apsedz. Man bija saldētie zirņi tāpēc japavāra tikai 5min. Tad pieliek kausēto sieru pav ...

Omlete "Samuraja zobens" Omlete "Samuraja zobens" (2)

- 2 olas - 4-5 ēdamkarotes piens - tuč tuč sāls - tējkarote eļļas

Sakuļ olas ar pienu, pannu uzkarsē un drusku iesmērē ar eļļu, uzlej uz pannas apmēram 1/3 daļu no olām, cep kamēr savelkas, tad izveidojušos ...

Cepti āboli Cepti āboli (2)

- 7 vidēji lieli skābie aboli - pussaujiņa rozīņu - dažas žāvētas aprikozes - pussaujiņa indijas riekstu - ēdamkarote medus - kanēlis

Āboliem izņem serdi no kātiņa puses tādā kā konususiņā sasmalcina rozīnes (es katru griežu uz pusēm, ja lielas 3 daļās), aprikozes un ri ...

Mans mīļākais dārzeņu sautējums Mans mīļākais dārzeņu sautējums (2)

- ingvers (gabaliņš apmēram īķšķa lielumā, ja grib stiprāk, tad vairāk) - burkāni - kāposti - sarkanā paprika - brokoļi - cukini vai mazs kabacis - tomāti, - saldais krējums - olīveļļa - dilles nevaru pasacīt cik gramos vajag katru sastavdaļu, jo proporcijas te var būt dažādas pēc izjutām un tik cik salien pannā

Sarīvē ingveru, liek dziļā pannā karstā olīveļļā, drusku pacep, tad pieliek burkānus, kāpostus, papriku, uzlej mazliet ūdeni un sautē kādas ...

Mammas marinētie gurķi Mammas marinētie gurķi (6)

- 4 trīslitru burkas - gurķi - tik cik salien tajās burkās, apmēram 6 kg - ķiploks, apmēram 2 daiviņas uz burku - dillles - upeņu lapas - kiršu lapas - aveņu lapas - mārutka sakne un ari lapa - 1-2 lapiņas bazilika (uz vienu burku) - 12-16 mazi tomāti, pa 3-4 uz katru burku - kādi 10 melnie pipari un 1 lauru lapa katrā burkā Marināde: - litrs ūdens - 2 ēdamkarotes sāls - 1 ēdamkarote cukura - 1 ēdamkarote etiķa esences Vienai burkai vajag apmēram 1,5 l marinādes.

Gurķus nomazgā un dažas stundas pamērcē aukstā udenī, nogiež galiņus un pamīšus ar lapām kārto burkās, aplej ar karstu marinādi, burkas liek ...

Gardais kefīrs Gardais kefīrs (2)

- glāze Tibetas piena sēnes kefīra (var parasto) - viens banāns - saujiņa svaigu ogu (zemenes, avenes, upenes, mellenes)

Visu sablenderē, ielej smukā glāzē ... ...

3 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.