Visas receptes, ko publicēja dace - 35
Tunča - šampiņjonu salāti Tunča - šampiņjonu salāti (2)

- 1 bundža tuncis - 1 bundža kukurūza - 1 bundža šampiņjoni - 1 bundža olīves pildītas ar papriku - 1 neliels sīpols (ja negaršo, var nelikt) - 4 ēd.k. majonēze - 1 ēd.k. kečups

Ļoti smalki sagriež sīpolu, pievieno visas sastāvdaļas, samaisa un salāti gatavi. ...

10 minūtes

Tunča – dārzeņu salāti Tunča – dārzeņu salāti (0)

- 2 vidēji lieli vārīti kartupeļi - ½ sīpols - 1 tomāts - 1 vārīta ola - 1 bundža konservēts tuncis - 1 bundža konservēta kukurūza - majonēze - kečups - sāls, pipari

Sagriež sīpolu, tomātu, olu, kartupeļus, saber visas sastāvdaļas bļodā un pārlej ar mērci kas pagatavota no 2/3 majonēzes un 1/3 kečupa, mēr ...

30 minūtes

Ātrā vistas kāja Ātrā vistas kāja (1)

- 2 vistas kājas - 1 glāze ūdens - 1 glāze baltvīna etiķis ar ķiploku - 3 karotes raudene – jeb oregano - sāls, pipari

Vistas kājas ieliek katlā, ielej ūdeni, etiķi, ieber oregano, sāli, piparus. Uzliek katlam vāku un vāra 5 minūtes, tad izņem no katla, notec ...

20 minūtes

Makaroni ar dārzeņiem. Makaroni ar dārzeņiem. (1)

- 250 gr. svaigi šampiņjoni - 200 gr. makaroni (spirāles) - 2 burkāni - diedzētas pupiņas - 1 sarkanā paprika - 1 zaļā paprika - sojas mērce - eļļa cepšanai

Salmiņos sagriež papriku un burkānus, ber uz pannas, nedaudz apcep, tad pievieno sauju diedzētas pupiņas un atsevišķi apceptus šampiņjonus, ...

40 minūtes

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem (0)

- 8 vistas filejas šķēles - 150 gr. cūkgaļas šķiņķis - 200 gr. svaigi šampiņjoni - 1 sīpols - 1 tomāts - 1 burkāns - 1 zaļā paprika - 2 olas - 1glāze sarkanais vīns - 1 glāze ūdens - eļļa, milti, sāls, pipari - zaļumi

Sagriež plānās šķēlēs vistas fileju un šķiņķi, iepiparo un apsāla, noklāj vistas filejas sķēli, virsū uzliek šķiņķa šķēli un sarullē, saspra ...

60 minūtes

Vistas salāti ar rozā mērci Vistas salāti ar rozā mērci (0)

- divi vistas filejas gabali - vidēji liels tomāts - avokādo - salātu lapas - kečups - majonēze - pikanti čipši - tobasko mērce - citrons vai citrona sula - zaļās olīves (bez kauliņiem) - sāls, pipari, eļļa cepšanai

Apsāla un iepiparo fileju un liek uz pannas sakarsētā eļļā cept. Tikmēr sagriež avokado un aplaista ar citrona sulu, lai tas nepaliek tumšs, ...

60 minūtes

Vistas filejas sacepums Vistas filejas sacepums (0)

- 4 vistas filejas - ½ glāze rīvmaize - ½ glāze rīvēts siers - ¼ glāze piens - 2 olas - 1 karote sinepes - sāls, pipari - 4 vidēji lieli vārīti kartupeļi - 1 ½ glāze krējums - 1 bundžiņa sagrieztu konservēto šampiņjonu - sāls, pipari, eļļa cepšanai

Sajauc sieru ar rīvmaizi, atsevišķā traukā salej pienu, pievieno vienu olu, sinepes, sāli, piparus un ar slotiņu sakuļ, tajā iemērc fileju, ...

60 minūtes

Marinēti puķkāposti ar burkāniem Marinēti puķkāposti ar burkāniem (1)

- puķkāposti - burkāni - garšvielas Marinādei: - 1 l ūdens - 2 ēd.k. sāls - 1 cukurs - 3 ēd.k. etiķis 9% vai 1 ēd.k. esence

Puķkāpostus sadala daiviņās, burkānus sagriež ripās, kārto izkarsētās burkās, ieber garšvielas. Uzvāra marinādi, salej sapildītajās burkās, ...

Pupiņas ar dārzeņiem Pupiņas ar dārzeņiem (6)

- 1 kg nevārītas pupiņas - 3 kg ļoti gatavi tomāti - 2 kg burkāni - 2 kg sīpoli - 10 gab. paprika - 0.5 l eļļa - 200 gr. cukurs - 2 ēd.k. sāls - pipari, lauru lapas

Pupiņas uz nakti iemērc ūdenī, izmērcētas vāra līdz pusgatavībai, nolej ūdeni, tad pievieno smalki sagrieztu papriku, sīpolus, tomātus, ripi ...

Plūmju - šokolāde Plūmju - šokolāde (1)

- 3 kg sarkano plūmju - 1 kg cukurs - 1 paciņa sviests - 100 gr. kakao pulvera

Plūmēm izņem kauliņus, samaļ, vāra 40 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno sviestu un kakao. Karstu pilda burkās un ...

Gurķi ripiņās Gurķi ripiņās (6)

- 2.5 kg gurķu - 2-3 daiviņas ķiploku uz burku - melnie pipari 5 graudiņi uz burku Marinādei: - 2 l ūdens - 2 gl. 9% etiķis - 2 gl. cukurs - 4 ēd.k. sāls (bez kaudzes) - 7 ēd.k. eļļa

Gurķus sagriež ripiņās, kārto burkās, katrā burkā iemet piparus un ķiplokus, pārlej ar karstu marinādi, aizvāko, sasedz segās līdz atdziest. ...

Borščs ziemai Borščs ziemai (0)

- 3 kg galda bietes - 3 kg tomāti vai 1.5 litri tomātu mērce - 2 kg paprika - 2 kg burkāni - 1 kg sīpoli - 0.5 l eļļa - etiķis - pēc garšas - sāls, pipari, ķiploku sāls, lauru lapas - var pievienot arī kāpostus

Visu apcep eļļā, sautē 15 minūtes, tad pievieno garšvielas (piparus, lauru lapas, sāls) un turpina sautēt aptuveni vienu stundu. Aptuveni 20 ...

Marinēti gurķi ar tomātiem. Marinēti gurķi ar tomātiem. (2)

- gurķi - tomāti - dilles, mārutku lapas, upeņu lapas, ķiploki, pipari, utt., ja zaļumi nav, tad var izmantot sauso maisījumu marinēšanai Marinādei: - 1 l ūdens - 2 ēd.k. sāls - 1 cukurs - 3 ēd.k. etiķis 9% vai 1 ēd.k. esence

Saliek burkās garšvielas, zaļumus, gurķus, tomātus. Uzvāra marinādi, salej sapildītajās burkās, aizvāko, apgriež otrādi, sasedz un atstāj ka ...

Kabaču ievārījums ar piparmētrām Kabaču ievārījums ar piparmētrām (6)

- 1 kg kabaču (mizoti, bez sēklotnes) - 330 gr. ievārījuma cukurs "1+3" - 2 citroni - 150 ml ūdens - 2 piparmētru zariņi

Katlā ielej ūdeni, ieber kubiciņos sagrieztus kabačus, ieber cukuru, sagrieztus citronus un liek vārīties. Vāra ik pa laikam apmaisot, kad m ...

Marinētas bietes Marinētas bietes (0)

- galda bietes Marinādei: - 2 litri ūdens - 250 gr. cukurs - 2 ēd.k. sāls - 8 melnie pipari - 2 lauru lapas - 10 ēd.k. 9% etiķa

Vārītas bietes sarīvē vai sagriež kubiciņos, pilda burkās, pārlej ar karstu marinādi, aizvāko, ietin segā un atstāj kamēr atdziest.

Kāpostu salāti Kāpostu salāti (0)

- kāposti - burkāni - pipari Marinādei: - 1 litrs ūdens - 1 ēd.k. cukurs - 2 ēd.k. sāls - 1 ēd.k. etiķa esence

Kāpostus smalki sagriež, pievieno sarīvētus burkānus, samaisa un saber burkās (var pievienot arī papriku), katrā burkā iemet pa dažiem pipar ...

Tomāti želejā Tomāti želejā (5)

- tomāti - sīpoli - sv.kāposti - želantīns - lauru lapas - pipari Marinādei: - 1 litrs ūdens - 1 ēd.k. cukurs - 2 ēd.k. sāls - 1 ēd.k. etiķa esence

Kārto burciņās tomātus sagrieztus, ja nelieli - veselus, sīpolu gredzenus un nedaudz svaigu kāpostu. Katrā burkā iemet pa lauru lapai un daž ...

Baltkrievijas kabači Baltkrievijas kabači (0)

- 6-7 kg kabači Marinādei: - 0.5 l burciņa Spilves tomātu mērce - 1 litrs ūdens - 200 gr. cukurs - 200 gr. 9% etiķis - 2 ēd.k. sāls - 0.2 l. eļļa

Kabačus griež ripās, ja kabači lieli, tad mizo un izņem sēklas. Pagatavo marinādi, visu uzvāra. Verdošā marinādē ieber kabačus uz 1 - 2 minū ...

Tomāti savā sulā Tomāti savā sulā (1)

- tomāti nepārgatavojušies - pildīšanai burkās - tomāti ļoti gatavi, mīksti - sulai - sāls - cukurs

Ļoti gatavos tomātus vāra 10 - 20 minūtes, tad caur sietu izberž, lai nav ne sēkliņas, ne miziņas. Uz 1 litru sulas pievieno 2 ēd.k. sāls, 1 ...

Pupiņas marinādē Pupiņas marinādē (0)

- sviesta pupiņas Marinādei: - 1 l ūdens - 2 ēd.k. sāls - 1 cukurs - 3 ēd.k. etiķis 9%

Pupiņas vāra udenī, nedrīkst pārvārīt, nosūc ar sietu un ļauj notecēt. Pilda burkās, pārlej ar marinādi un liek karsēt. 800 gr. burciņas kar ...

12
- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.