vara-viksne | 10.10.2014. - 08:27:42
Es esmu gatavojusi arī ar apelsīniem, bet ar citronu man garšo labāk.
lizuks | 15.12.2013. - 12:05:18
Es šādu ievārījumu vāru bez piparmētrām, katlā neleju ūdeni vispār un kabačus sarīvēju uz rupjās dārzeņu rīves. Citronus, pirms vārīšanas, veselus apleju ar verdošu ūdeni, paturu minūti.Tad izspiežu sulu, pievienoju sarīvētiem kabačiem, un visu to, kas palicis no citrona bez sulas, sablenderēju un pievienoju klāt.Vāru uz lēnas uguns, šad tad pamaisot, 40min.Arī cukuru es ņemu visparastāko un lētāko, un stāv burkas pagrabā perfekti.Ievārījums garšīgs nenormāli-lēts un veselīgs! Iesaku!
sau-liiii-te | 02.07.2013. - 22:24:52
neskaidri uzrakstīta recepte, kas domāts ar ievārījumu 330 gr? vai jāliek klāt kabačiem ievārījums no kādām citā ogām/augļiem, vai no tiem kabačiem sanāk ievārījums 330gr, cik tad cukura jāliek, ko nozīmē šis šifrs "1 3", kas ir 1, kas ir 3? varbūt kāda/s var palīdzēt atšifrēt?
vasara | 01.09.2013. - 18:17:18
Kas tur ko nesaprasts. Jāliek 330 g ievārījuma cukurs "1 3"( veikalos nopērkami īpašie ievārījuma cukuri)
nikija | 07.11.2011. - 08:55:31
Recepte ļoti laba!!! Jau aprobēta un jau palaista "tautā" :) Paldies par ideju!!!!!!
ronya | 13.10.2011. - 05:46:02
Šodien pat izmēģināšu, jo stāv gan ķirbji, gan kabači .Arī piparmētras varen sakuplojušas, lai arī tika lielākā daļa novāktas tējai ...
lams | 13.08.2010. - 22:04:43
Izvārīju un 2 dienu laikā tika izēstas visas burciņās:) Vārīšu vēl pāris porcijas;) Jābūt labam pie pīrāgu cepšanas :) Paldies par recepti!

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.