Ielogoties
Reklāma
vara-viksne | 10/10/2014 08:27
Es esmu gatavojusi arī ar apelsīniem, bet ar citronu man garšo labāk.
lizuks | 15/12/2013 12:05
Es šādu ievārījumu vāru bez piparmētrām, katlā neleju ūdeni vispār un kabačus sarīvēju uz rupjās dārzeņu rīves. Citronus, pirms vārīšanas, veselus apleju ar verdošu ūdeni, paturu minūti.Tad izspiežu sulu, pievienoju sarīvētiem kabačiem, un visu to, kas palicis no citrona bez sulas, sablenderēju un pievienoju klāt.Vāru uz lēnas uguns, šad tad pamaisot, 40min.Arī cukuru es ņemu visparastāko un lētāko, un stāv burkas pagrabā perfekti.Ievārījums garšīgs nenormāli-lēts un veselīgs! Iesaku!
sau-liiii-te | 02/07/2013 22:24
neskaidri uzrakstīta recepte, kas domāts ar ievārījumu 330 gr? vai jāliek klāt kabačiem ievārījums no kādām citā ogām/augļiem, vai no tiem kabačiem sanāk ievārījums 330gr, cik tad cukura jāliek, ko nozīmē šis šifrs "1 3", kas ir 1, kas ir 3? varbūt kāda/s var palīdzēt atšifrēt?
vasara | 01/09/2013 18:17
Kas tur ko nesaprasts. Jāliek 330 g ievārījuma cukurs "1 3"( veikalos nopērkami īpašie ievārījuma cukuri)
nikija | 07/11/2011 08:55
Recepte ļoti laba!!! Jau aprobēta un jau palaista "tautā" :) Paldies par ideju!!!!!!
ronya | 13/10/2011 05:46
Šodien pat izmēģināšu, jo stāv gan ķirbji, gan kabači .Arī piparmētras varen sakuplojušas, lai arī tika lielākā daļa novāktas tējai ...
lams | 13/08/2010 22:04
Izvārīju un 2 dienu laikā tika izēstas visas burciņās:) Vārīšu vēl pāris porcijas;) Jābūt labam pie pīrāgu cepšanas :) Paldies par recepti!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas