Baltkrievijas kabači

Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 20.09.2009. - 19:33:02
Recepte lasīta 9577 reizes
Recepte saglabāta favorītos 53 reizes
Komentāri: 0

Baltkrievijas kabači

Izejvielas un to daudzums
- 6-7 kg kabači
Marinādei:
- 0.5 l burciņa Spilves tomātu mērce
- 1 litrs ūdens
- 200 gr. cukurs
- 200 gr. 9% etiķis
- 2 ēd.k. sāls
- 0.2 l. eļļa

Pagatavošanas process:
Kabačus griež ripās, ja kabači lieli, tad mizo un izņem sēklas. Pagatavo marinādi, visu uzvāra. Verdošā marinādē ieber kabačus uz 1 - 2 minūtēm, tad kabačus sapilda burkās, pārlej ar marinādi un aizvāko.

3 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.